Με το Survivor All Star θα ζήσουν και θα πεθάνουν για άλλη μια χρονιά στον ΣΚΑΪ, που βλέπουν τα πονταρίσματα τους να λιγοστεύουν, στην προσπάθεια τους να ικανοποιήσουν και τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Η επιστροφή του My Style Rocks δεν είχε ποτέ πολλές πιθανότητες να πετύχει, ειδικά από τη στιγμή που μπαίνει στα μέσα της σεζόν, όταν στη συγκεκριμένη ζώνη που εμφανίζεται, υπάρχουν οι κραταιές δυνάμεις, όπως το Live News.

Αν η πρεμιέρα δείχνει τι θα ακολουθήσει, τότε για το My Style Rocks δεν είναι και πολύ ευοίωνα τα πράγματα. Γιατί αν για ένα πρότζεκτ που συζητήθηκε σχετικά, που υπήρξε και σπέκουλα για το ποια θα το παρουσιάσει και την τριάδα της κριτικής επιτροπής, η πρεμιέρα του φέρνει 7 και 6.1%, φανερώνει μια αδιαφορία ή και άγνοια του κοινού πως επέστρεψε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Κάτι που επίσης είναι παράδοξο, από τη στιγμή που έχει τόσα δυνατά ονόματα στην κριτική επιτροπή, όπως ο Δημήτρης Σκουλός, ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το My Style Rocks, αν και το δείγμα πολύ μικρό, πάσχει σε επίπεδο προσώπων που διαγωνίζονται και έχοντας ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να βρεθεί, έστω λίγο, πάνω από τη βάση.

Μεγαλύτερο είναι το ζήτημα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με το Love Island που ξεχάστηκε σα να μην υπήρξε ποτέ, και τώρα θα έχει στο βιογραφικό της μια δεύτερη τηλεοπτική εμπειρία στην ίδια χρονιά, που δεν θα πάει ιδιαίτερα καλά. H τηλεοπτική της μετοχή έχει χάσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, παρόλο που στο Pop Up είχε φανεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει αυτά που κέρδισε από το GNTM. Κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Γενικώς, αυτή η τηλεθέαση της πρεμιέρας για το My Style Rocks, δεν επιτρέπει ελπίδα στον ΣΚΑΪ πως θα βρει έναν δεύτερο πόλο, μετά το Survivor, για να ανεβάσει το φετινό πρόσημο που το στέλνει κάτω από ALPHA, ANT1, MEGA.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Άρχισαν τα ζόρια για το Survivor: Του «έφαγαν» 15% σε τηλεθέαση οι σειρές και πήραν την πρωτιά – Άντεξε το MasterChef

Τριαντάφυλλος: Μπαίνει τελικά στο Survivor και κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η μπηχτή για τον Αθερίδη που καλωσόρισε τον Κιμούλη στο θέατρο και η παραπληροφόρηση για τη δίκη Φιλιππίδη