Στην αρχή της εβδομάδας, η Έλενα Πολυκάρπου είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Καινούργιου πως το ρεπορτάζ της λέει ότι εντός της εβδομάδας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα έμπαινε στο αεροοπλάνο για να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να μπει στο Survivor All Star. Σήμερα, αφού προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ευρυδίκης, η δημοσιογράφος ήταν πιο αόριστη στο ρεπορτάζ της ως προς την παρουσία της στο ριάλιτι.

Αν η παραγωγή του Ατζούν έχει κάνει πρόταση στην Ευρυδίκη για να μπει στο Survivor All Star, πριν ξεκινήσει το ριάλιτ, λογικά η ίδια θα την αρνήθηκε, μιας και τότε έλεγε σε όλους πως ετοιμάζεται για γάμο και είναι καλά στα επαγγελματικά της και δεν θα ήθελε να τα πάει όλα πίσω χρονικά.

Όμως, η σχέση της με τον σύντροφό της, έληξε άδοξα, και τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Η κάμερα της εκπομπής της Καινούργιου την πέτυχε έξω από τα γραφεία της Acun Medya και την ρώτησε τόσο για τα προσωπικά της όσο και για το Survivor.

Για το πρώτο ζήτημα δήλωσε ότι «Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει, ασυμφωνία χαρακτήρων, προχωράμε παρακάτω, ζήσαμε καλά, δεν κρατάμε κακίες».

Για το Survivor απάντησε πως «Αν μου γινόταν πρόταση για το Survivor, θα το σκεφτόμουν. Αλλά δε μου έχει γίνει» και τόνισε πως πήγε στην Acun για να μιλήσει για το My Style Rocks.

Η Έλενα Πολυκάρπου αντέκρουσε την Ευρυδίκη, υποστηρίζοντας ότι «εγώ δε μπορώ να πω αν θα πάει ή δε θα πάει, δεν το ξέρω. Ή δε μπορώ να το πω ή δεν θέλω. Αλλά δεν πήγε για το My Style Rocks εκεί, αυτό μπορώ να σας το πω». Συνεπικουρώντας, ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε ρεπορτάζ πως στο My Style Rocks δεν πρόκειται να μπουν παλιές παίκτριες – η Ευρυδίκη είχε συμμετάσχει δύο φορές – άρα σίγουρα δεν κουβέντιαζε για το συγκεκριμένο κόνσεπτ.