Ο Ντάνος, δηλαδή ο Γιώργος Αγγελόπουλος, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και, όπως έγινε γνωστό σήμερα (22/02), θα ενταχθεί στη σειρά «Η γη της ελιάς» στο MEGA.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα δώσει σήμερα μια συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο “Night Out”. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλλον θα αποκαλύψει ότι θα πάρει μέρος στη “Γη της ελιάς” του Ανδρέα Γεωργίου. Επιμένει στη μυθοπλασία και τις παραγωγές του εξωτερικού, με το καλό να ευχηθούμε. Θα αρχίσει η κριτική τώρα, θα πάει σύννεφο».

«Όχι» από τον Ντάνο στον Άγιο Δομίνικο, «ναι» στη Μάνη

Ο Ντάνος αποτέλεσε, το περασμένο φθινόπωρο, τον διακαή πόθο του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, ώστε να συμμετάσχει στο «Survivor All Star» που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο και προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου. Παρ’ όλα αυτά, ο νικητής του «Survivor 2017» είχε διαψεύσει επανειλημμένα πως θα συμμετάσχει με οποιονδήποτε ρόλο στην… all star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για την υποτιθέμενη συμμετοχή του στην ταινία για την ταινία του Ιωάννη Καποδίστρια, έχοντας τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιμένει στην υποκριτική και στη μυθοπλασία. Μάλιστα, ο Ντάνος έχει ήδη λάβει μέρος στο «Τατουάζ», δηλαδή σε παλαιότερη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που προβλήθηκε στον ALPHA, καθώς και σ’ ένα επεισόδιο της κωμωδίας «Το σόι σου». Ως εκ τούτου, ο Ντάνος είπε «ναι» στη… Μάνη και στη «Γη της ελιάς» οπότε θα συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Φωτογραφία κειμένου: Instagram / official_danos_ga / Panos Giannakopoulos