O Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια ιδιαίτερη προσωπική εξομολόγηση, με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε η Τζούλια Νόβα στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Εκείνη εξομολογήθηκε ότι της πρότειναν να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση, με την προϋπόθεση να συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με το χορηγό της.

Την αποκάλυψη αυτή σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραθέτοντας την δική του εμπειρία στον χώρο. «Και σε μένα έχει συμβεί από γυναίκες διευθυντικών θέσεων να με θέλουν. Εγώ βεβαίως, «παρκάρω» έξυπνα και μετά μου ρίχτηκαν εναντίον μου. Δηλαδή, ήθελαν την κεφαλήν μου επί πίνακι, επειδή δεν ενέδωσα.

Υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος που με φλέρταρε, με ήθελε και μετά προσπάθησε να με εκδικηθεί, αλλά είναι τέτοια η διαπραγματευτική μου ισχύ που δεν πέτυχε. Αλλά σε κάθε της κουβέντα έβγαζε φαρμάκι», αποκάλυψε ο ίδιος. Στη συνέχεια ανέφερε χαριτολογώντας: «Κανονικά θα έπρεπε να μένω στο Ψυχικό γιατί έχω κάνει ψυχικά, αλλά έχω κάνει ψυχικά όχι για να πάρω μια θέση, αλλά επειδή φταίει ο υποθάλαμος».

Η Τζούλια Νόβα είχε μιλήσει και στο Mega Καλημέρα για τις ανήθικες προτάσεις που της είχαν κάνει. «Κάποιος ήθελε να συνεργαστούμε παλιά και μου είπε πως για να πάρω εκπομπή, πρέπει να βρούμε χορηγό, να τον εξυπηρετείς κι εκείνος να χορηγεί. Μου έχει προτείνει κάποιος να περνάμε καλά και έτσι, να πάρω εκπομπή. Θύμωσα πάρα πολύ, έγινε χαμός», δήλωσε. Εξήγησε πως έχει δεχτεί εργασιακό εκφοβισμό για αυτό αποφάσισε να σταματήσει την τηλεόραση.

https://www.youtube.com/watch?v=NoFVKPOc8zo&feature=emb_title