Λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στη βάση του και στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο ίδιος μίλησε για τις στιγμές που βίωσε και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές, καθώς και τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε αρχικά πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα γιατί επέστρεψε. Έλα ρε Ανδρέα, μας έλειψες. Ο Ανδρέας μας. Σιδερένιος», ενώ ο Μικρούτσικος είπε με τη σειρά του: «Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος. Όσο και αν πολλές φορές αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψα».

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Ξέρετε ότι εγώ πολλές φορές δεν έχω μέτρο. Από την 8η ώρα έλεγα για την εκπομπή… Ήμουν έτοιμος να βγω στον αέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα γιατί ειλικρινά, αυτή τη φορά… ειλικρινά ήταν δίπλα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αγόγγυστα. Είμαστε δυο μέρες στο σπίτι και συμβαίνει το ίδιο» και κατέληξε:

«Ένας λόγος που της βγήκε η ψυχή της Ελένης είναι το ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων από τον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και ενημέρωση. Εγώ να είμαι στον άλλο κόσμο και μου έλεγε συνέχεια ποιος πήρε και από που….Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να προσπαθούν παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».