Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster) αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές στον τελικό του Asia Express το βράδυ της Κυριακής, φεύγοντας από τη νοτιανατολική Ασία με το έπαθλο των 60.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, όμως, υπήρξε και μία άλλη έκπληξη για τον πρώην παίκτη του Survivor, o οποίος έλαβε κλήση από την πρώην σύντροφό του Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Τότε, -τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και πολλές εβδομάδες- το ζευγάρι ήταν ακόμη μαζί.

Στο απόσπασμα από το Asia Express, φαίνεται η παραγωγή να δίνει ένα τηλέφωνο στον Βασάλο ενώ είναι με τον Fipster, ο οποίος δείχνει και περισσότερο ενθουσιασμό που την βλέπει σε βίντεο-κλήση από ότι ο ίδιος ο σύντροφός της. Υπήρχαν ήδη, άραγε, σύννεφα στην σχέση τους;

Υπενθυμίζεται ότι οι φήμες χωρισμού για το ζευγάρι κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

«Δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να μιλήσω με τον άνθρωπό μου» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Asia Express μετά τον τερματισμό της βίντεο-κλήσης.

Ύστερα, ο Fipster ρωτάει τον Βασάλο γιατί δεν έχει παντρευτεί την Βαλαβάνη μετά από τόσα χρόνια σχέσης με τον δεύτερο να αποφεύγει να απαντήσει και να δείχνει φανερά τον εκνευρισμό του με την ερώτηση.

«Τι μ@λάκας είναι αυτός; Θα μιλήσω και δεν σε συμφέρει η απάντηση» λέει αινιγματικά.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του νικητή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσπευσε να σχολιάσει το αποτέλεσμα μέσα από τα social media. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή αθλητικογράφος έγραψε σε στόρι της στο Instagram: «Ε ναι, ήταν το δίκαιο και έγινε πράξη. Μπράβο σας!», ανεβάζοντας και φωτογραφία των δύο νικητών.

Το πρώην ζευγάρι φαίνεται να διατηρεί καλές σχέσεις ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, ενώ πρόσφατα έκαναν και κοινή εμφάνιση σε γάμο που από ότι φαίνεται ήταν και οι δύο καλεσμένοι από όταν ήταν ακόμη μαζί, σύμφωνα με ρεπορτάζ. Κωνσταντίνος Βασάλος

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Instagram:

Την περίοδο των γυρισμάτων του Asia Express ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν ακόμη ζευγάρι, όμως πρόσφατα έγινε γνωστό πως πλέον οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει, με την Ευρυδίκη να έχει μάλιστα κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή.

Τα δημοσιεύματα την θέλουν μαζί με τον πρώην της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Γρηγόρη Μόργκαν.