«Η διοίκηση του OPEN, στο πλαίσιο επανασχεδιασμού του σταθμού, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής Barking Well. Η Barking Well αναλαμβάνει την υλοποίηση ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού».

Με αυτήν τη λιτή ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι για την επόμενη σεζόν αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του προγράμματος του OPEN η εταιρεία Barking Well του Νίκου Κοκλώνη. Νέα πρόσωπα και προγράμματα θα ενταχθούν στο δυναμικό του καναλιού, με στόχο την πλήρη ανανέωση του προγράμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της συνεργασίας πάρθηκε στις αρχές Ιουνίου, ενώ το ραντεβού μεταξύ των στελεχών του καναλιού και των στελεχών της Barking Well πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη.

Σημαντικό ρόλο στην αναδιαμόρφωση του προγράμματος του καναλιού θα έχουν, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Τζώνυ Καλημέρης και η Ισαβέλλα Σασλόγλου, με τους οποίους ο πρόεδρος του καναλιού Αρτούρ Νταβιντιάν και o εμπορικός διευθυντής σταθμού Νίκος Αργυρός εξέτασαν επί 8 συνεχόμενες ώρες τη δυνατότητα συνεργασίας.

Πράγματι γύρω στις 19.40 το απόγευμα φαίνεται ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και αποφασίστηκε η συνεργασία τους σε επίπεδο παραγωγής του ψυχαγωγικού προγράμματος, ενώ το ενημερωτικό κομμάτι θα παραμείνει στον γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έγραψε το δικό του success story από την στιγμή που ανέλαβε το «τιμόνι».

Πριν από τη συνάντηση με την ομάδα του Νίκου Κοκλώνη, οι φήμες ήθελαν ο Αρτούρ Νταβιντιάν να προσπαθεί να πουλήσει το κανάλι, ωστόσο όλα δείχνουν ότι τελικά θα μείνει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Να θυμήσουμε επίσης ότι ο Νίκος Κοκλώνης υπήρξε παρουσιαστής όταν ο σταθμός λειτουργούσε ως Epsilon, αλλά και προμηθευτής προγράμματος, ενώ όταν η συνεργασία τότε έληξε άδοξα, αποχώρησε παίρνοντας μαζί του τις Σίσσυ Χρηστίδου και Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Τζώνη Καλημέρης, σύμβουλος διοίκησης της Barking Well, γνωρίζει επίσης τα κατατόπια στο Κορωπί καθώς έως τον Ιούνιο του 2019 εκτελούσε χρέη διευθύνοντος συμβούλου στο σταθμό.

Οι όροι της συνεργασίας

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να αναλάβουν καίριες θέσεις στη διοίκηση του καναλιού η Ισαβέλλα Σασλόγλου που θα τοποθετηθεί στη διεύθυνση Προγράμματος (στη θέση της Χρύσας Μασούρου), ενώ ο Τζώνυ Καλημέρης θα αναλάβει κάποιον έμμισθο ρόλο στο Open.

To ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Barking Well θα έχει το πλήρες μάνατζμεντ της ψυχαγωγίας, ακόμη και στην τοποθέτηση προγραμμάτων σε ζώνες που δεν είναι δικής της παραγωγής, όπως ο «Έρωτας φυγάς», ελληνικές και ξένες ταινίες.

Η εταιρεία παραγωγής θα διαρθρώσει το νέο οργανόγραμμα της ψυχαγωγίας. Όσον αφορά στα εκκρεμή συμβόλαια των δύο επιτυχημένων παρουσιαστριών, δηλαδή της Μπέτυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη, εφόσον πάρουν το «πράσινο φως», θα συνεχίσουν στο κανάλι.