Για όλους και για όλα μίλησε, την Τρίτη (04/04), η Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star», που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι «ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να εκδικηθεί την Ασημίνα Χατζηανδρέου και έστησε όλη την ιστορία» με το κινητό τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε: «Μου αρέσει όταν κάνω κάτι σωστό ή λάθος να αναλαμβάνω την ευθύνη. Παράβαση ναι, έκανα, έφαγα, αλλά δεν ήμουν η μόνη που το έκανα. Όταν όλοι τρώνε, δεν γίνεται να με αποβάλλεις. Δεν ήρθα να απολογηθώ, ούτε ήρθα να κρίνω αυτούς που με έκριναν. Ήρθα να δώσω την αλήθεια στα άτομα που πλήρωσαν για να με βγάλουν νικήτρια και να μου αλλάξουν τη ζωή οικονομικά. Ευχαριστώ και τον κ. Ατζούν (σ.σ. Ιλιτζαλί) που είναι ένας πάρα πολύ δίκαιος άνθρωπος. Ήταν κακό και προσβλητικό το τέλος για μένα, γιατί σε αυτό το παιχνίδι έχω δώσει την ψυχή μου και ξέρει ο κόσμος πόσο πολύ το αγαπάω».

«Κάποια άτομα των “Μπλε” εκβίασαν την παραγωγή»

Όσον αφορά στην αποβολή της από το ριάλιτι, η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε: «Η Ασημίνα είχε μια διαμάχη με τον Μπάρτζη, κάτι δικά τους. Ο Μπάρτζης ήθελε να την εκιδκηθεί και έστησε όλη αυτή την ιστορία. Θα πρέπει να πάει στο Χόλιγουντ ο Νίκος. Αυτή η ερμηνεία, το τρέμουλο… Πολλοί είπαν ότι η Δαλάκα έκανε την ανήξερη. Μα ήμουν ανήξερη! Μα δεν είχα πιάσει κινητό! Ούτε η Ασημίνα έπιασε κινητό. Και οι δύο φάγαμε, μία φορά, ένα σάντουιτς.

Έγινε αυτό με την παράβαση και κάποια συγκεκριμένα άτομα από την “Μπλε”, εκβίασαν την παραγωγή πως αν δεν φύγουμε – και συγκεκριμένα εγώ – θα έφευγαν. Ήμουν μια παίκτρια που ξέρουν ότι θα έφτανα μακριά, οπότε είναι λογικό να πατήσουν εκεί και να πουν να φύγει η Δαλάκα. Θα ήθελα πολύ να δω αν όντως έφευγε κάποιος».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Όποιος με ξέρει ως παίκτρια, ξέρει ότι δεν θα ρίσκαρα να πάρω κινητό, γιατί είχα βλέψεις για τον τελικό. Μπήκα με την ψυχολογία ότι θα δω τους δικούς μου σε έξι μήνες. Δεν ήταν ανάγκη επιβίωσης το κινητό. Το φαγητό, όμως, ήταν. Δεν άντεχα άλλο, έπαιρνα οκτώ χάπια την ημέρα και δεν έτρωγα. Πριν φύγω από την Ελλάδα είχα κορονοϊό, εκεί ο κορονοϊός μού γύρισε σε πνευμονία και η πνευμονία σε περικαρδίτιδα. Με αδίκησαν. Εγώ δικαιώθηκα από τη στιγμή που βγήκε ο κύριος Ατζούν και είπε πώς έχουν τα πράγματα».

«Το πραγματικό ριάλιτι είναι πίσω από τις κάμερες»

Κατόπιν, η Κατερίνα Δαλάκα σημείωσε πως τα πλάνα που προβλήθηκαν, τα οποία τις έδειχναν να απομακρύνονται από την παραλία, δεν ήταν από την ημέρα που έγινε η παράβαση, αλλά τρεις ημέρες μετά. Επεσήμανε, ακόμα, ότι δεν ήταν κανένας μπροστά τη στιγμή της παράβασης.

Πάντως, η πρωταθλήτρια στίβου υπογράμμισε με νόημα: «Ο Μπάρτζης είδε μάλλον μια άλλη πολύ καλή μας κολλητή, που δεν έκανε παρέα μαζί μας, αλλά τελικά έκανε… Αυτή τα έχει κάνει όλα αυτά. Είναι μια πλεκτάνη. Πιστεύω οι τηλεθεατές κατάλαβαν για ποια λέω. Το πραγματικό ριάλτιι δεν είναι αυτό που βλέπετε, είναι πίσω από τις κάμερες. Δεν θα ξαναπήγαινα στο “Survivor”, γιατί όσο αγάπησα αυτό το παιχνίδι, τόσο με απογοήτευσε. Δεν μου άξιζε αυτό το τέλος».

Photo credits: ΣΚΑΪ