Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η ηθοποιός Δέσποινα Τσούτσα, που έχει ξεχωρίσει στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών». Η ίδια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την υποκριτική αλλά και για την οικογένειά της. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην λεκτική επίθεση που υπέστη, εξαιτίας του ρόλου της στη σειρά «Ήλιος».

Η Δέσποινα Τσούτσα είπε αρχικά πως «ήμουν χορεύτρια. Είχα τις προδιαγραφές για να γίνω μπαλαρίνα αλλά δεν τρελάθηκα ποτέ. Δεν ήταν το μεράκι μου να γίνω χορεύτρια» και πρόσθεσε: «Είχαμε πάρα πολλούς ηθοποιούς και τραγουδιστές πελάτες. Θεωρώ πολύ δύσκολο ό,τι έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση πελατών. Όταν δούλευα στο μαγαζί των γονιών μου είχε έρθει ως πελάτισσα η Μαρία Σολωμού και μετά η ίδια ήταν καθηγήτρια στην σχολή που σπούδαζα. Με θυμόταν».

Δέσποινα Τσούτσα

Για την υποκριτική δήλωσε πως ήταν κάτι που το ήθελε από μικρή.  «Όταν ήμουν μικρή και πήγαινα στο θέατρο έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου υποστήριζαν την επιλογή μου να γίνω ηθοποιός. Δεν ήθελα να δώσω Πανελλήνιες και το είπα στους γονείς μου για να μην πληρώνουν τζάμπα τα φροντιστήρια, δεν ήθελα να σπουδάσω. Ήμουν και λίγο αντιδραστική. Δεν μπορούσαν να μου πουν τι θα κάνω», είπε η Δέσποινα Τσούτσα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης στη συνέντευξη της πως πολύς κόσμος την παρομοιάζει με την Πάμελα, και όχι μόνο. «Έχει μια τάση ο κόσμος όταν με βλέπει να με παρομοιάζει με κάποια. Τους θυμίζω τηνΠάμελα Αντερσον, την Λίνα Σακκά και την Νάντια Μπουλέ».