Μπορεί το Πρωινό του ANT1 να αποτελεί παρελθόν για τη Δούκισσα Νομικού, δεν συμβαίνει το ίδιο με την τηλεόραση γενικότερα, καθώς έχει 3ετές συμβόλαιο με το κανάλι. Ήδη λοιπόν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το νέο της επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας.

Στο «OPEN Weekend», δόθηκαν ορισμένες λεπτομέρειες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, θα αναλάβει μια εκπομπή που θα είναι στο στυλ του «Dot» δηλαδή ψυχαγωγική, με συνεντεύξεις, γυναικεία θεματολογία, συμβουλές και θα είναι μαγνητοσκοπημένη.

Ωστόσο η νέα εκπομπή δεν θα κάνει σύντομα πρεμιέρα, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Αναφορικά με τις ώρες προβολής της εκπομπής εξετάζεται να προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Διαβάστε ακόμη: «Κακός» ο Λιάγκας αλλά βγήκε κερδισμένος: Από τελευταίος με τη Δούκισσα, δεύτερος μόνος του στην τηλεθέαση

Στην εκπομπή αναφέρθηκε επίσης ότι η παρουσιάστρια δεν θέλει να κάνει κάτι τώρα κοντά τηλεοπτικά, μέχρι να καταλαγιάσει όλο αυτό που συνέβη με την αποχώρηση της από «Το Πρωινό», αλλά και ο ΑΝΤ1 κάνει τον απαραίτητο προγραμματισμό και προϋπολογισμό για το δεύτερο μισό της σεζόν, με πιο πιθανό η εκπομπή να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023.