Οι εξελίξεις δεν σταματούν για την τραγωδία στα Τέμπη με τα τηλεοπτικά προγράμματα να καλύπτουν λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα από τον τόπο της σύγκρουσης των τρένων. Ο φόβος και η αγωνία για το μέλλον των επιβατών έφερε ανακατατάξεις στις εκπομπές με τα κανάλια να αποφασίζουν είτε να παραμείνουν στις ίδιες και να άλλαξουν την ροή του προγράμματος είτε να μην προβληθούν οι ψυχαγωγικές εκπομπές με συνεχή ενημέρωση από τις ήδη πρωινές.

Εκτάκτος λοιπόν θα προβληθεί απόψε 1/03 η εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στις 23:00.  Θα αναλυθούν τα λάθη που οδήγησαν στη μεγάλη τραγωδία, τα μεγάλα ερωτήματα, που ζητούν απαντήσεις και οι ευθύνες. Ακόμη έρχονται στο φως μαρτυρίες σοκ από το τραγικό δυστύχημα με τις δυο αμαξοστοιχίες.

Κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος

Μετά τη σύγκρουση τρένων που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, κηρύχθηκε σήμερα στη χώρα τριήμερο εθνικό πένθος. Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλονται οι δημόσιες εορταστικές εκδηλώσεις και θα γίνεται μεσίστια η έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια, σε ένδειξη πένθους για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023.