Το νέο ειδύλλιο στο Survivor All Star μονοπωλεί το ενδιαφέρον της επικαιρότητας, με τους ρεπόρτερ να προσπαθούν να εκμαιεύσουν κάποια δήλωση των άμεσα ενδιαφερόμενων. Για την ακρίβεια, από την Ελευθερία Ελευθερίου, αφού ο Μπο έχει ήδη κάνει γνωστή τη θέση του για το φιλί του Πρίαμου και της Καλύβα, λέγοντας πως δεν πρόκειται να δώσει δεύτερη ευκαιρία.

Η Ελευθερία Ελευθερίου που φημολογείται ότι σχέση με τον Πρίαμο, δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει τα γεγονότα, ωστόσο διάφοροι ψίθυροι κάνουν λόγο για συμμετοχή της στο Survivor. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» την πέτυχε στο δρόμο, με την Κύπρια τραγουδίστρια όμως να εκνευρίζεται με την επιμονή της δημοσιογράφου.






Στην εκπομπή, βέβαια, ερμήνευσαν αυτή τη συμπεριφορά με δύο τρόπους. Ή η σχέση ανάμεσα τους δεν υπήρξε ποτέ τόσο «ισχυρή», ήταν ένα φλερτ που ξεφούσκωσε» μόλις ο ένας απομακρύνθηκε από τον άλλο, ή η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζεται να κάνει είσοδο στο παιχνίδι και, όπως όλοι οι παίκτες πριν επιβιβαστούν στην πτήση που θα τους μεταφέρει στον Άγιο Δομίνικο, κρατάει το στόμα της κλειστό.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τείνει προς τη δεύτερη ερμηνεία και είναι βέβαιος ότι η Ελευθερίου αποφεύγει να γνωστοποιήσει τις σκέψεις της, προκειμένου να κρατήσει το κοινό σε αγωνία. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και η Έλενα Πολυκάρπου, η οποία συμπλήρωσε πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής του Survivor περιμένουν άμεσα μια απάντηση από τη τραγουδίστρια αν θα ταξιδέψει τελικά, κάτι που η ίδια σκέπτεται σοβαρά μετά από τα γνωστά γεγονότα.