Κατά του Σπύρου Μαρτίκα απασφάλισε η Ελένη Χαμπέρη κατά το επεισόδιο του «Survivor All Star», που προβλήθηκε την Τετάρτη (22/03) στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χαμπέρη ανέφερε πως τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας όσο και η Αφροδίτη Σκαφίδα αποπειράθηκαν να τη χειραγωγήσουν πριν από το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού ώστε εκείνη να ψηφίσει προς αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου.

Χαρακτηριστικά, η Ελένη Χαμπέρη ανέφερε: «Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα. Ευστυχώς είναι ο Κόρο υποψήφιος. Αυτό το πέτυχε, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του εκτός. Τώρα θες να σε ξελασπώσω; Όχι, λυπάμαι, αλλά εγώ μαριονέτα σου δεν γίνομαι».

Εν συνεχεία, η παίκτρια των «Διάσημων» πρόσθεσε: «Είχες πει την πρώτη εβδομάδα ότι είμαι εύκολα διαχειρίσιμη, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχεις καταφέρει ούτε μια στιγμή να με διαχειριστείς. Λυπάμαι πολύ, δεν τα κατάφερες και θέλω να σου ανακοινώσω ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων».

Πάντως, υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα είναι από την ομάδα των «Διάσημων» ο Γιώργος Κόρομι, o Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Νικολέτα Μαυρίδη, ενώ από την ομάδα των «Μαχητών» ο Τάκης Καραγκούνιας.

Photo credits: ΣΚΑΪ