Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», σχολίασε στο «Breakfast@Star» η Ελένη Χατζίδου.

«Κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για τις σχέσεις μας, πολύ δικά μας, δεν χρειάζεται νομίζω να τα λέμε. Όχι να μην μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά άλλο τι λες με τους φίλους σου, στο σπίτι σου, ή με έναν ειδικό. Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να αναφέρονται στην τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη για την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ελένη Χατζίδου είπε χαρακτηριστικά για τα σχόλια της Μενεγάκη πως «εμένα μου έκανε εντύπωση που το είπε αυτό η Ελένη Μενεγάκη για την Κατερίνα, ενώ της Ελένης τα ξέρουμε όλα. Είναι μια παρουσιάστρια που πάντα έλεγε πράγματα για την οικογένειά της, τα παιδιά της», με τον Ετεοκλή Παύλου να συνεχίζει:

«Αυτός είναι και ο λόγος που την έχει αγαπήσει τόσο πολύ και ο κόσμος και την έχει αγαπήσει και τόσο πολύ. Το ότι έχει πει τα πάντα για την προσωπική της ζωή την έχει κάνει τόσο αγαπητή».