Όσο συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν σταματά να είναι το πλευρό του η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου. Από την πρώτη στιγμή η ίδια έχει υποστηρίξει τον σύζυγό της, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Η υπόθεση του γνωστού ηθοποιού έχει απασχολήσει πολύ την επικαιρότητα, λόγω του κύρους που είχε πριν τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» η σύζυγος του ηθοποιού θα υποστηρίξει στην δίκη όσα είχε καταθέσει εξαρχής στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου αντικρούει όσα είπε η τρίτη καταγγέλλουσα. Η κοπέλα υποστήριξε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης επιχείρησε να τη βιάσει όταν την γύριζε σπίτι της με το αυτοκίνητο.

Η σύζυγος του ηθοποιού αναφέρει ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα. Όταν κλειδώνει το αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορεί να ανοίξουν την πόρτα.

Ακόμη, η ίδια δήλωσε στις κάμερες ότι ο άντρας της «σέβεται το όχι» και «δεν είναι βιαστής», υποστηρίζοντας την αθωότητά του παρά τις καταγγελίες.