Ο φακός της εκπομπής του Alpha Super Κατερίνα πέτυχε τη Δήμητρα Παπανδρέου στο εκλογικό τμήμα, λίγο αφού είχε ρίξει την ψήφο της και η ίδια με προθυμία μίλησε στον δημοσιογράφο.

«Είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να ψηφίζει» είπε και συμπλήρωσε: «Είναι η μέρα που μιλάει ο λαός».

Δεν παράλειψε όμως να μιλήσει και για την πολιτική. «Έχω όλα αυτά τα χρόνια δηλώσει ότι δεν με εκφράζει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό. Οπότε νιώθω πολιτικά “ορφανή”» σχολίασε όταν ερωτήθηκε αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Στη συνέχεια έριξε το γάντι στον Νίκο Ανδρουλάκη, κάνοντας μία νοητή σύγκριση με τον Ανδρέα Παπανδρέου, με τον οποίο μοιράστηκε τη ζωή της. «Εννοείτε το ΚΙΝΑΛ που εγώ δεν μπορώ να το πω ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν είναι είναι ΠΑΣΟΚ. Καλά, τον σημερινό αρχηγό δεν νομίζω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου θα τον άφηνε ποτέ να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του».

Σχολίασε και τις μεγάλες ομιλίες του παρελθόντος: «Αυτά δεν ξαναγίνονται ποτέ πια» ξεκαθάρισε, ενώ άφησε υπονοούμενο και για πολιτικούς αρχηγούς που θέλησαν να αντιγράψουν τον Ανδρέα: «Προσπάθησαν [σ.σ.: να τον αντιγράψουν], αλλά δεν βγήκε» διευκρίνισε κλείνοντας τις δηλώσεις της.