Οι αγαπημένες μας σειρές θα μας καθηλώσουν και αυτή τη βδομάδα (28/10 – 1/11) με καταιγιστικές εξελίξεις…

Alpha

Άγιος έρωτας

Όλες οι εξελίξεις των αγαπημένων σειρών: Δείτε με μία ματιά τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα

Η Χλόη βιώνει δύσκολες στιγμές στο μοναστήρι, ενώ και πατήρ Νικόλαος νιώθει μεγάλες πιέσεις από την τοπική κοινωνία.

Την ίδια ώρα η σχέση Θάλειας και Παύλου βρίσκεται σε οριακό σημείο…

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου -Επεισόδιο 20

Η ώρα που η Χλόη θα αφήσει πίσω της τη Στέρνα για να κλειστεί στο μοναστήρι, πλησιάζει. Με αφορμή το γεγονός αυτό, τα αισθήματα των ηρώων μας φουντώνουν και οι αντιδράσεις τους ποικίλουν. Κάποιοι χαίρονται και άλλοι είναι απαρηγόρητοι.

Ο πατέρας της, ο Παύλος, είναι αποφασισμένος να μην του χαλάσει κανείς τα σχέδια που έχει για τον εγκλεισμό της κόρης του στο μοναστήρι. Η ίδια η Χλόη είναι συντετριμμένη και συνάμα νιώθει ντροπή μετά την  εξομολόγηση των αισθημάτων της προς τον πατέρα Νικόλαο και την αρνητική ανταπόκριση από μεριάς του.

Είναι όμως στ’ αλήθεια έτσι; Ο πατέρας Νικόλαος δυσκολεύεται ασυνήθιστα πολύ να κοπάσει τα πρωτόγνωρα αισθήματα που τον κατακλύζουν. Ανίκανος να πειθαρχήσει, αποφασίζει να δράσει…

 
Τρίτη 29 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 21

Η ερωτική εξομολόγηση του πατέρα Νικόλαου προς τη Χλόη, που οδήγησε στο πρώτο τους φιλί, δημιουργεί ενοχές στον Νικόλαο και αυξάνει την εσωτερική πάλη του ιερέα σε σχέση με το τι επιθυμεί πραγματικά και τι είναι το σωστό. Και ενώ οι συμμαθήτριες της Χλόης την αποχαιρετούν συγκινημένες, ο Παύλος έρχεται μανιασμένος για να τη μαζέψει.

Παράλληλα η Χριστίνα αποφασίζει να πει στον Χάρη ότι ο Κλεάνθης έχει αποφασίσει να μένει για λίγο καιρό στο ξενοδοχείο αλλά τον παρακαλά να μην πει τίποτα στην αδελφή του και την αναστατώσουν.

Η Αναστασία αποφασίζει να βρει τον Κλεάνθη και να τον ρωτήσει ποιες είναι οι προθέσεις του σε σχέση με τη μητέρα της. Ο Νικόλαος θα ζητήσει για μια ακόμη φορά τη συμβουλή και την πνευματική καθοδήγηση του παπά – Χαράλαμπου ενώ η άφιξη της Χλόης στη μονή προμηνύει ένα πολύ δύσκολο μέλλον για εκείνη…

 
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 22

Ο Νικόλαος είναι ιδιαίτερα θορυβημένος απ’ τα λόγια του παπά – Χαράλαμπου για τις συνθήκες που επικρατούν στη μονή που βρίσκεται η Χλόη. Αποφασίζει να βρει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της αλλά σύντομα αντιλαμβάνεται πως είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο νόμιζε.

Η Ολυμπία απ’ την άλλη, ενοχλημένη από την πρωτοβουλία του Νικόλαου, που πήρε τις μαθήτριες του για μάθημα στην ύπαιθρο χωρίς τη συγκατάθεση της, έχει αποφασίσει να μην  αφήσει ατιμώρητη την πράξη του. Ο Κλεάνθης συναντιέται με τη Σμαρώ και την Αναστασία κι εκεί τους ανακοινώνει τα επόμενα σχέδιά του.

Είναι έτοιμος για γενναίες αποφάσεις που σε κάποιους θα φέρουν χαρά αλλά σε άλλους θυμό κι απογοήτευση. Ο Βλάσης συνεχίζει την έρευνα για τη δολοφονία του Θεοδώρου. Είναι σίγουρος πως ο Μπάμπης γνωρίζει πολλά, και του ασκεί πιέσεις για να τον αναγκάσει να μιλήσει, έχοντας στο στόχαστρο τον Παύλο.

Η Θάλεια μιλάει στον πατέρα Νικόλαο για τα προβλήματα της μέσα στο σπίτι. Ο Παύλος νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει κι αποφασίζει να δράσει, αλλά το σχέδιο του θα βρει απέναντι του τον Βλάσση.

 
Πέμπτη 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 23

Ο Βλάσης εντοπίζει το όπλο που πέταξε στην θάλασσα ο Παύλος, αλλά τα αποτελέσματα των ερευνών της αστυνομίας δείχνουν ότι η υπόθεση δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Η Χριστίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον Κλεάνθη για το θέμα της επιστολής διαμαρτυρίας, όπως ακριβώς και η Θάλεια με τον Παύλο.

Ο πατήρ Νικόλαος συγκεντρώνει στην εκκλησία τους γονείς που υπέγραψαν την επιστολή ώστε να τους δώσει εξηγήσεις. Την ίδια στιγμή η Χλόη περνά δύσκολες στιγμές στη Μονή και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Ο Κυριάκος παροτρύνει τη Θάλεια να αντιδράσει στον αυταρχισμό και την καταπίεση του Παύλου, άλλα όταν εκείνη το κάνει βιώνει τις οδυνηρές συνέπειες. Η προεκλογική συγκέντρωση του Κυριάκου επιφυλάσσει ευχάριστες μα και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τιμωρός 

Ο Μάρκος αντιμετωπίζει ένα σκληρό δίλημμα και καλείται να πάρει καθοριστικές αποφάσεις: να σκοτωθεί ένας άνθρωπος εξαιτίας του… ή να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του στους εχθρούς του;

σειρές

Δευτέρα 28/10 – Επεισόδιο 10

Ο γάμος της Έλλης και του Αλέξη κλονίζεται, αλλά ο Μάρκος δεν μπορεί να το χαρεί καθώς το άλλο μέρος του σχεδίου του παίρνει επικίνδυνη τροπή: Ο Ρασίντ κινδυνεύει και θα πρέπει να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντώνη για να επιζήσει.

Η Ναταλία ζητά από τον Πέτρο να σταματήσουν να βρίσκονται, για να μην αποκαλυφθούν, ενώ η Δανάη αναλαμβάνει να αλλάξει γνώμη στον Αλέξη για την κάθοδό του στην πολιτική. Ο Φίλιππος δείχνει στη μητέρα του τις παλιές φωτογραφίες της Έλλης με τον Μάρκο που βρήκε, ξυπνώντας ακόμη πιο οδυνηρές αναμνήσεις.

Ο Ρασίντ παίζει διπλό παιχνίδι και δεν διστάζει να προδώσει τον Μάρκο, την ώρα που εκείνος βρίσκεται σε ραντεβού με την Έλλη. Προσπαθώντας να παίξει ακόμη περισσότερο με τα όρια της παλιάς του αγαπημένης, θα μπει σε ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι, με άγνωστη κατάληξη.

 
Τρίτη 29/10 – Επεισόδιο 11

Η Έλλη, μετανιωμένη για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αλέξη, αποφασίζει να αφήσει μια για πάντα πίσω της το παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή. Ο Πέτρος έρχεται σε σύγκρουση με τη Ναταλία, και αποφασίζει να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, ανταποκρινόμενος στο φλερτ της Ισαβέλλας.

Στο μεταξύ, ο Ρασίντ παρασύρεται από την απληστία του και αποφασίζει να κινηθεί μόνος του, προδίδοντας τον Μάρκο. Αγνοεί όμως ότι βαδίζει σε παγίδα των Κομνηνών, από την οποία καλούνται να τον γλιτώσουν ο Μάρκος και ο Αντρέας. Θα τα καταφέρουν ή είναι πολύ αργά πια;

Ο Μάρκος δεν ξέρει ποιο είναι πλέον το χειρότερο σενάριο… να σκοτωθεί ένας άνθρωπος εξαιτίας του… ή να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του στους εχθρούς του; Ένα κυνηγητό με τον χρόνο αρχίζει, κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να παρθούν και τα πάντα θα κριθούν στο νήμα.
 

Διάφανη Αγάπη

Όλες οι εξελίξεις των αγαπημένων σειρών: Δείτε με μία ματιά τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα

Ο Στέφανος υποπτεύεται τον Χάρη, η καθημερινότητα της Φωτεινής αλλάζει δραματικά και η Άννα ανακαλύπτει ότι υπάρχει μια άλλη γυναίκα στη ζωή του Στέφανου στο νέο επεισόδιο της σειράς Διάφανη Αγάπη που θα προβληθεί τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου…

Το αστυνομικό τμήμα μετά τον θάνατο του Στέφανου δεν είναι ίδιο. Φαίνεται ότι όλοι οι συνάδελφοι της ομάδας του έχουν κρυμμένα μυστικά και συνεπώς ο καθένας θα μπορούσε να είναι ο δολοφόνος του.

Ο Στέφανος υποπτεύεται τον αστυνόμο Χάρη Παυλίδη, με τον οποίο είχε άσχημη σχέση.
Αρχίζει να τον παρακολουθεί και τον βλέπει με μερικούς αρκετά ύποπτους τύπους και προσπαθεί να μάθει ποιοι είναι και τι σχέση έχουν μαζί του.

Την ίδια στιγμή, η Άννα ανακαλύπτει ότι υπήρχε μία άλλη γυναίκα στη ζωή του Στέφανου και ο εισαγγελέας Αντώνης Πετράτος που είναι ερωτευμένος μαζί της προσπαθεί να την πείσει ότι ο άντρας της την απατούσε. Πληγωμένη και απογοητευμένη, αρχίζει να βασίζεται περισσότερο στον Πετράτο.

H Φωτεινή, από την άλλη, από τότε που γνώρισε τον Στέφανο, αμφισβητεί κάθε τι που θεωρούσε σίγουρο και σιγά σιγά αλλάζει δραματικά την καθημερινότητά της.

Εγκαταλείπει τον Μάξιμο που ώρες ώρες της φέρεται απαξιωτικά και έρχεται πιο κοντά με έναν συμμαθητή της τον Φίλιππο που όλοι τον θεωρούν λίγο παράξενο και μοναχικό.

Αρχίζει επίσης να έχει περίεργα οράματα για το παρελθόν της και τον θάνατο των γονιών της. Οι εφιάλτες την ωθούν να προσπαθήσει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Στέφανος γίνεται φίλος μαζί της, τόσο πολύ που του ζητά να τη βοηθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια για τους γονείς της.

ΕΡΤ

Ηλέκτρα

Όλες οι εξελίξεις των αγαπημένων σειρών: Δείτε με μία ματιά τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της συναρπαστικής ερωτικής δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 28η Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, στις 19:45.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 36ο 

Μία επίσκεψη της Δόμνας στην Ηλέκτρα φέρνει τα πάνω κάτω στον γάμο της Ηλέκτρας, με τον Σωτήρη να βγαίνει εκτός εαυτού. Ο Παύλος ακούει φασαρία, τρέχει να βοηθήσει κι αυτό πυροδοτεί νέα ένταση και φέρνει τον Παύλο και τον Σωτήρη αντιμέτωπους. Ο Νικόλας δεν μπορεί να πιστέψει το μεγάλο κακό που τον βρήκε.

Ο Ορέστης στριμώχνει τον Παύλο και του μιλάει για τον Βρεττό. Μια έκρηξη της Ηλέκτρας, όμως, ενάντια στον Ορέστη τον κάνει έξαλλο κι ο Παύλος τρέμει μη γίνει άλλο κακό. Ο Βασίλης αποφασίζει να κάνει μια τελευταία κουβέντα με την Ουρανία και να ξεκαθαρίσουν, επιτέλους, τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο Κυριάκος αποφασίζει να μιλήσει για τις υποψίες του στον Χάρη και η Δέσπω ζητάει να δει τη Δόμνα. Η Δόμνα, όμως, μετά απ’ όλα όσα έμαθε, δεν θέλει να την ξαναδεί πια. «Και μόνο που ακούω το όνομά της, σκέφτομαι τι τέρας γέννησε» λέει, και ο Στέργιος, στέκεται βράχος δίπλα της. Ο Μπόγρης επισκέπτεται τον Σωτήρη και δεν θα του αρέσει καθόλου αυτή η επίσκεψη…

Τρίτη 29 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 37ο 

Ο Νικόλας απελπισμένος. Ο πατέρας και ο γιος του άφαντος. Και η μητέρα του στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Κάτι πρέπει να κάνει, να δράσει. Τρελαμένος φτάνει στο σπίτι του Σωτήρη, τους βρίσκει να δειπνούν. Τον αδερφό του, τη γυναίκα του, τις κόρες τους. Την κόρη του. «Απόψε θα τα πούμε όλα», τους ανακοινώνει. Και όλοι κρατούν την ανάσα τους.

Ο Λάζαρος αφηγείται στον Ορέστη μια ιστορία, πάνω από τις στροφές της σβούρας του. Μια ιστορία πολύ σκοτεινή. Και ο Μίχος χλωμιάζει. Η Ουρανία με τον Σταύρο εγκλωβίζονται νύχτα στο ναυπηγείο. Ίσως αυτό να χρειαζόταν για να αποκαλυφθούν τα πραγματικά τους αισθήματα: να περάσουν μαζί μια νύχτα. Το μυαλό του Νικόλα θολωμένο, η Αγνή ξυπνά και δεν τον βρίσκει στο πλάι της. Εκείνος έχει καταφέρει να βρει τον Μπόγρη. Και ένα όπλο τον σημαδεύει στο κεφάλι.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 38ο 

Ένα όπλο εκπυρσοκροτεί. Ο Νικόλας πυροβολεί τον Μπόγρη. Ο Ορέστης με τον Λάζαρο έχουν κυκλώσει τον Σωτήρη σαν καρχαρίες και τον ξεψαχνίζουν. «Ένας δικηγόρος», του λένε, «διέρρευσε στην εφημερίδα την εξαφάνιση». Και ο Σωτήρης ομολογεί.

«Ο Μπόγρης ήρθε στο γραφείο μου και μ’ εκβίασε, να του δώσω τα χρήματα του Νικόλα, αλλιώς απείλησε ότι θα με μπλέξει με την εξαφάνιση του πατέρα μου». Η Δανάη θέλει να μιλήσει με τον Νικόλα μήπως επιτέλους μάθει την αλήθεια.

Ο Σωτήρης έχει υποψίες ότι η Ηλέκτρα με τον Παύλο έχουν αρχίσει να τον υποπτεύονται και ρωτάει την Ηλέκτρα, αν το εννοεί, αν θέλει στ’ αλήθεια, να μείνουν στο πατρικό του σπίτι. Αυτή, τρομαγμένη, το βεβαιώνει.

Ο Κυριάκος στριμώχνει τον Σταύρο και η Μερόπη δίνει αβαντάζ στον Βασίλη, που αποφασίζει να αλλάξει. Ο Ορέστης μαθαίνει τι έγινε τη νύχτα της εξαφάνισης και η Ηλέκτρα παρακολουθεί τον Σωτήρη. Δεν θα της βγει, όμως,  σε καλό…

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 39ο 

Ο Σωτήρης απέναντι στην τρομοκρατημένη Ηλέκτρα. Εκείνη τον παρακαλεί να την αφήσει να φύγει και την πιέζει να παραδεχτεί, ότι τον θεωρεί πατροκτόνο. Ο Ορέστης απέναντι από τον Μπόγρη. Οι άνθρωποι της ΚΥΠ περιμένουν ο δήμαρχος να κάνει τη λάθος κίνηση. Και ο Μπόγρης πρέπει να φροντίσει να γίνει.

Ο Νικόλας απέναντι από τον εαυτό του. Τι του έχει ξεφύγει; Η αλήθεια τον χτυπά σαν κεραυνός: ο Σωτήρης γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης. Της Δανάης που δεν εμπιστεύεται, πλέον, κανέναν, παρά αισθάνεται όλο και πιο αβοήθητη, και στρέφεται στον μόνο άνθρωπο που νιώθει πως την καταλαβαίνει: τον Μπόγρη.

Ο Βασίλης τούς βλέπει μαζί. Εκεί, ενώπιον όλων, ο Μπόγρης δεν θα μετρήσει τα λόγια του. Θα μιλήσει ακόμα και για την κασέτα. Μπροστά στον Σταύρο. Λίγο αργότερα, με μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα ετοιμάζεται να φύγει από το νησί. Αλλά σε ποια λέει ότι τη θεωρεί «μαγκάκι» και της ζητάει να φύγει μαζί του;

Παρασκευή 1η Νοεμβρίου – Επεισόδιο 40ό 

Ο κλοιός σφίγγει, όλο και πιο πολύ, γύρω από τον Σωτήρη. Οι απειλές είναι όλο και περισσότερες, ο χρόνος λιγοστεύει κι αυτός δεν ξέρει τι να κάνει. Η Τιτίκα, διαλυμένη, περιμένει, χωρίς καμιά ελπίδα πια, κάποιο νέο για τον Βρεττό και ο Νικόλας δίπλα της υποφέρει κι αυτός.

Δεν αντέχει να τη βλέπει έτσι και αποφασίζει να πάει να βρει τον Σωτήρη. Η Αγνή δεν αντέχει άλλο να κυνηγάει τον Νικόλα και παίρνει κι αυτή τις αποφάσεις της. Ο Λάζαρος είναι έξαλλος με τον Ορέστη και τη διαχείρισή του με το θέμα του Σωτήρη.

Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Ηλέκτρα ότι πρέπει να προσέχει τον Σωτήρη, αλλά αυτή βλέπει πόσο διαλυμένος είναι ο άντρας της και πόσο ανάγκη την έχει.. «Δεν τον έχω ικανό τον Σωτήρη να κάνει φόνο», λέει η Ηλέκτρα, μα ο Λάζαρος ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναστατώσει όλη την Αρσινόη…

Αρχελάου 5

Η καριέρα της Νάντιας τίθεται υπό αμφισβήτηση και βγαίνει εκτός αέρα στο κανάλι, η Κέλλυ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο καθώς γίνεται η απόπειρα δολοφονίας εναντίον της από τη Σου.

σειρές

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 36ο 

Όλα δείχνουν πως ο Αντρέας έχει κερδίσει τη μάχη με την Αρχελάου 5 και ο Στέφανος είναι έτοιμος να βάλει λουκέτο. Η Κέλλυ, όμως, νιώθει κάτι μέσα της να αλλάζει και η λαχτάρα της να κλείσει η Αρχελάου είναι πια παρελθόν.

Αποφασίζει, μάλιστα, να μπει συνέταιρος για να βοηθήσει τον Στέφανο. Όλο αυτό θα ανατραπεί όταν καταλάβει πως ο Ματθαίος, τόσο καιρό, ενορχήστρωνε μια σειρά από καταστάσεις για να την κρατά κοντά του. Το θέατρο του Ορφέα έχει επίσης κλείσει για τα καλά, καθώς η καριέρα της Νάντιας στο κανάλι τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 37ο 

Τα τελευταία γεγονότα φέρνουν ανακατάξεις στο κανάλι και αφήνουν τη Νάντια «εκτός αέρα», η οποία εκτός αυτού πρέπει να βρει και τρόπο να αποτρέψει τη δολοφονία της Κέλλυς που η ίδια παρήγγειλε. Ο Ευριπίδης και ο Βύρωνας προσπαθούν να «μοιραστούν» τη δυσκολία της εγκυμοσύνης.

Ο Οδυσσέας θέλει να κατεβάσει ομάδα στο πρωτάθλημα ράγκμπι και αναλαμβάνει να βρει παίκτες. Η πίεση του πρωταθλητισμού, όμως, του ξυπνά έναν κάπως «οξύθυμο» εαυτό!

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 38ο 

O Τεό με τον Ορφέα οργανώνουν ένα ρέιβ πάρτι στο θέατρο, για να μαζέψουν λεφτά και να τα δώσουν στον Μπάμπη, ενώ η Δώρα μετανιώνει πικρά την απόφασή της να δουλέψει για τον Αντρέα και το μπαρ της Αρχελάου 3, επιδιώκοντας την απόλυσή της.

Η Λυδία κυνηγάει μια νέα δουλειά αλλά πέφτει πάνω σε έναν… παλιό γνωστό της, ενώ ο Οδυσσέας με τον κυρ Σωτήρη αποφασίζουν να πιάσουν μαζί νέο σπίτι! Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της, που δεν είναι άλλο από τη δολοφονία της Κέλλυς. Στην πολυκατοικία της Αρχελάου 5 ακούγονται ουρλιαχτά αλλά κι ένας πυροβολισμός…

Στον ρόλο της Σου η Μαριάννα Μποζαντζόγλου.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 39o 

Η Κέλλυ είναι κλεισμένη στο σπίτι, τρομοκρατημένη από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Ο Ματθαίος διχάζεται, θέλει ταυτόχρονα και να στηρίξει τη Σου αλλά και να σταθεί στην Κέλλυ.

Η Λυδία συναντιέται με τον Λουκ και ο Ορφέας αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για τον πρώην της. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν υποψιάζεται ότι ο Λουκ μπορεί να έχει ακόμα αισθήματα για τη Λυδία.

Παραλία

Ο Γράντος προσπαθεί να βρει ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη του για τον γιο του και τις απαιτήσεις της σχέσης του με την Τες, ενώ η Άρια δυσκολεύεται να κρύψει τη ζήλια και την ανησυχία της για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Παράλληλα, η  Ιφιγένεια αποκαλύπτει στον Παύλο την αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς της.

σειρές

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 31ο 

Ο Τόμι επισκέπτεται τον τάφο του Λοΐζου, γεμάτος παράπονο και θλίψη για τη ζωή που δεν μπόρεσαν να ζήσουν μαζί. Παράλληλα, στο οικογενειακό πρωινό στην οικεία των Αρχοντάκηδων, επικρατεί μια ατμόσφαιρα χαράς με τον Δημητρό να δείχνει ενθουσιασμένος με τα νέα της οικογένειας, παρότι κάτω από την επιφάνεια, υπάρχουν έντονες εντάσεις.

Ο Γράντος προσπαθεί να βρει ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη του για τον γιο του και τις απαιτήσεις της σχέσης του με την Τες, ενώ η Άρια δυσκολεύεται να κρύψει τη ζήλια και την ανησυχία της για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα.

Ταυτόχρονα, οι έρευνες του Οδυσσέα και του Κολιτσιδάκη συνεχίζονται, καθώς προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι των δολοφονιών και της παρουσίας των Γερμανών στην περιοχή, με τις εντάσεις στην κοινότητα να ενισχύονται καθώς αποκαλύπτονται νέα στοιχεία.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 32ο 

Η Ιφιγένεια βρίσκεται σε έντονη συναισθηματική αναστάτωση, καθώς αποκαλύπτει στον Παύλο την αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς της. Οι αποκαλύψεις αυτές τη γεμίζουν με αμφιβολίες και ερωτήματα για την κληρονομιά της και η αποφασιστικότητά της να μάθει όλη την αλήθεια, την οδηγεί σε μια εσωτερική πάλη για το πώς θα αντιμετωπίσει τις νέες πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως.

Παράλληλα, ο Τόμι ζητά τη βοήθεια του Απόστολου για να αποκτήσει πρόσβαση σε αρχεία του νοσοκομείου σχετικά με τον Λοΐζο Ανδρουλιδάκη. Ο Απόστολος συμφωνεί να βοηθήσει τον αγαπημένο του, αλλά καθώς προχωρούν στην έρευνα, έρχονται στην επιφάνεια παλιές πληγές και ανησυχίες που δυσκολεύουν την προσπάθειά τους.

Ο Χρήστος αποκαλύπτει το ύπουλο σχέδιό του στην Έιμι, απαιτώντας να γίνει συνεργός του και εκμεταλλεύεται την εύθραυστη κατάστασή της για να την πιέσει να παίξει τον ρόλο που της έχει αναθέσει.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 33ο 

Ο Τόμι κατηγορεί την Ελένη ότι είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του Λοΐζου, κάτι που πυροδοτεί μια έντονη αντιπαράθεση, καθώς η Ελένη προσπαθεί να τον πείσει για την αθωότητά της. Ταυτόχρονα, ο Μανώλης και ο Κώστας συζητούν για τον θησαυρό της Γιούντιθ και τα γεγονότα του πολέμου, ενώ ο Κώστας δείχνει να βασανίζεται από το παρελθόν του.

Την ίδια στιγμή, η Σοφί ανακοινώνει στον Δημητρό ότι πρέπει να φύγει για τη Γαλλία λόγω της επιδείνωσης της υγείας του αδερφού της, γεγονός που προσθέτει νέα ένταση στη σχέση τους και δημιουργεί συναισθηματική πίεση.

Εν τω μεταξύ, η Κερασία ανησυχεί για τον Νικόλα και παίρνει νομικές συμβουλές, ενώ ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη, που του αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά για το νησί.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 34ο 

Η Νικολίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα υγείας, κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά της, ενώ η ίδια αρνείται να πάει στο νοσοκομείο, επιμένοντας να περάσει τις τελευταίες στιγμές της στο σπίτι της, περιβαλλόμενη από τους δικούς της ανθρώπους.

Την ίδια στιγμή, ο Τόμι γίνεται, άθελά του, μάρτυρας μιας έντονης και σκοτεινής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Έιμι και στον Χρήστο, καθώς οι δύο τους εμπλέκονται σε επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας και εκβιασμών.

Παράλληλα, ο Δημητρός, σε κατάσταση σοκ, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια κρίση συνειδητοποίησης και σύγχυσης μετά τα πρόσφατα γεγονότα, ανήμπορος να καταλάβει πλήρως τις συνέπειες των πράξεών του και το χάος που έχει προκαλέσει γύρω του.

ΑΝΤ1

Grand Hotel

Όλες οι εξελίξεις των αγαπημένων σειρών: Δείτε με μία ματιά τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα

Η ανακάλυψη ενός πτώματος φέρνει τα πάνω κάτω στο ξενοδοχείο και η Κυβέλη καλείται για μία ακόμη φορά να βρει λύσεις, την ίδια ώρα Πέτρος και Αλίκη εκφράζουν έντονα συναισθήματα.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 20

Ο Ρήγας βρίσκεται ακόμη στο κρατητήριο και κινεί τα νήματα προκειμένου να αποφυλακιστεί. Η Αλίκη είναι πεπεισμένη ότι θα χάσει τον Πέτρο για πάντα… Η ώρα της αποκάλυψης για τον Πέτρο έχει φτάσει: σοκαρισμένος θα μάθει τα πάντα για το τι συνέβη τη νύχτα της φωταγώγησης του ξενοδοχείου.

Ποιος ήταν πίσω από την εξαφάνιση της αδερφής του και τι της συνέβη τελικά; Η Αλίκη βρίσκεται άθελά της μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη που θα την φέρει σε δίλημμα, αλλά και σε σύγκρουση
με τον Πέτρο…

Τρίτη 29 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 21

Η Αλίκη αγανακτεί όταν μαθαίνει από τον Πέτρο ότι υπάρχει ένα γράμμα που, αν έρθει στο φως, η οικογένειά της θα χάσει το ξενοδοχείο και του δίνει διορία μια μέρα για να το βρει και να της το φέρει.

Ο Ρήγας κρατείται στη χωροφυλακή και η Σοφία με τον Αλέξανδρο κάνουν όνειρα πως ήρθε η στιγμή η διεύθυνση του ξενοδοχείου να περάσει στα χέρια τους, όμως μια μεγάλη έκπληξη τους περιμένει…

Ο Νικόλας, για άλλη μια φορά, βρίσκεται ανάμεσα στην κόντρα της μητέρας του με τη Ελένη καθώς η μια κατηγορεί την άλλη για το δηλητηριασμένο τσάι που έβαλε σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της Ελένης.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 22

Ο Πέτρος κι η Αλίκη κινδυνεύουν για άλλη μια φορά να χωριστούν, καθώς ο Πέτρος ετοιμάζεται να φύγει για την Θεσσαλονίκη…

Η Κυβέλη είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πάρει στα χέρια της το γράμμα που μπορεί να φέρει τεράστιες ανατροπές, ακόμη και να υποκύψει σε έναν επικίνδυνο εκβιασμό.

Ο Ιορδάνης ανοίγει καινούργιες παρτίδες με τον Βλάσση, αυτή τη φορά επαγγελματικές… Με τα μάτια της γεμάτα δάκρυα, η Αλίκη ακούει τον Πέτρο να της λέει πως, αν του το ζητήσει, θα τα παρατήσει όλα και θα μείνει κοντά της… Άραγε, θα το κάνει;

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 23

Στο ξενοδοχείο, η νύχτα θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις… Το ραντεβού της Κυβέλης για να πάρει στα χέρια της το πολυπόθητο γράμμα, θα προκαλέσει ένα ντόμινο γεγονότων που θα έχουν συνέπειες για όλους.

Στρόφιγγες του γκαζιού ανοίγουν και κλείνουν, το ηλεκτρικό φως κόβεται και επανέρχεται και η αποκάλυψη ενός πτώματος θα ανατρέψει τα πάντα. Ατύχημα ή δολοφονία;

Η Κυβέλη θέτει σε εφαρμογή καινούργια σχέδια, προκειμένου να κλείσει γρήγορα η υπόθεση και να αποφύγει το σκάνδαλο, όμως θα βρει απέναντί της τον αστυνόμο Κομνηνό που για άλλη μία φορά αναλαμβάνει δράση, δίνοντας προσοχή σε κρίσιμες λεπτομέρειες…

Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά

Ένα ένοχο μυστικό της Πανδώρας έρχεται στην επιφάνεια και τη φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Τζιουζέπε, ενώ η Λεωνή βρίσκεται αντιμέτωπη με τον νόμο…

Όλες οι εξελίξεις των αγαπημένων σειρών: Δείτε με μία ματιά τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 7

Η Πανδώρα πιστεύει πως έπεσε θύμα στα μάγια της Λεώνης. Ο Αντόνιο με τον πατέρα Δανιήλ επιστρατεύουν τα δικά τους «όπλα» στην μάχη με το κακό. Θα καταφέρουν να επικρατήσουν;

Η Λεώνη με την κόρη της και τον Άδωνι φτάνουν στον πύργο των Λασκαραίων, για να δικαστούνε απ’ τον Τζουζέπε για τους θανάτους των συνεργατών τους. Η υπόθεση θα περιπλεχθεί και θα φτάσει στους μυστηριώδεις φόνους των κοριτσιών.

Θα καταφέρει η Λεώνη να ξεγλιστρήσει; Η Πανδώρα θα δεχτεί μια πρόταση που θα της αλλάξει τη ζωή.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 8

Ο Τζουζέπε βέβαιος για την ενοχή της Λεώνης καταφεύγει στα πιο ιδιαίτερα βασανιστήρια για να την κάνει να ομολογήσει. Ο Γαβρήλος υποψιάζεται πως ο Γιώργης πλευρίζει την Σταυριάνα με πονηρό σκοπό και η κατάσταση θα εκτραχυνθεί.

Μια συνάντηση του Σίλβιο με την Πανδώρα θα προκαλέσει τη ζήλεια της Ρενάτας. Ο Άδωνις ομολογεί ένα ψέμα της Λεώνης που θα την φέρει σε ακόμα δυσκολότερη θέση.

Παράλληλα ένα ένοχο μυστικό της Πανδώρας θα βγει στην επιφάνεια με τον πιο απρόσμενο τρόπο και θα την φέρει υπόλογη απέναντι στον Τζουζέπε. Θα μπορέσει η Πανδώρα να αποκρύψει τους κρυφούς της πόθους για τον Σίλβιο;

VIP – Καλά γεράματα

Ο Μιχάλης ακούει τον Αντώνη και την Τζωρτζίνα να λένε κάτι άσχημο εις βάρος του…

Όλες οι εξελίξεις των αγαπημένων σειρών: Δείτε με μία ματιά τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα

Επεισόδιο 5: «Κάνε παιδί να δεις καλό»

Η επόμενη μέρα από το κρυφό πάρτυ τους βρίσκει όλους στο γραφείο της Ματίνας για επίπληξη. Σαν συνέπεια, η σκληροτράχηλη διευθύντρια επιβάλλει βραδινές περιπολίες στη μονάδα από τον Αντώνη και την Τζωρτζίνα για αποφυγή νέων περιπετειών.

Την ίδια στιγμή η επίσκεψη του Κάρολου, γιου του Ζαχαρία, αναστατώνει τους φιλοξενούμενους.

Με αυτή την επίσκεψη, ο Ζαχαρίας θα βρεθεί μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα που αφορά τη σχέση με τον γιο του. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Αντώνης μοιράζεται τις υποψίες του με την Τζωρτζίνα ότι ο Μιχάλης είναι λαμόγιο, κάτι το οποίο ακούει κατά λάθος και ο ίδιος ο Μιχάλης ενώ παράλληλα η Ματίνα επιστρατεύει στην υπόθεση με τα φάρμακα και τον Θωμά.

Mega

Ταμπού

Σαρωτικές είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του MEGA, «Ταμπού» από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 23:20.

σειρές

Η πίεση οδηγεί τον Κυριάκο στην απόφαση να εγκαταλείψει τα Ιωάννινα. Η Ελένη βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με τις αποκαλύψεις για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τον φόνο της λίμνης. Μια παράτολμη κίνηση του Ζήση φουντώνει τη ζήλεια του Έκτορα που έχει αποδεχτεί πίσω τη Μελία η οποία περιμένει το παιδί τους.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 16

Η Μελία συνεχίζει τον εκβιασμό στον Έκτορα, ο οποίος μπροστά στο τεράστιο δίλημμα που αντιμετωπίζει έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με την Πέρσα και το τέλος της σχέσης τους φαίνεται να είναι οριστικό. Από την πλευρά του ο Μηνάς απολογείται στην Ελένη και προσπαθεί να την πείσει ότι σε περίπτωση που κατηγορηθεί ο Χρυσόστομος θα είναι ο ίδιος που θα αναλάβει την ευθύνη του φόνου της Σύνθιας Τόμσον.

Το δίλημμα της Ελένης είναι τεράστιο, από τη στιγμή που και η Κατερίνα δεν κάνει πίσω σ’ αυτή την υπόθεση. Ο Σταύρος και η Θεώνη, κρυφά απ’ όλους βγαίνουν για φαγητό κάπου απομακρυσμένα και από την κουβέντα τους κι όχι μόνο, φαίνεται πως έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους.

Η Ευδοξία εξομολογείται στον Ηρακλή πως είναι ερωτευμένη μαζί του και προς μεγάλη της απογοήτευση αντιμετωπίζει την απόρριψή του! Η αστυνομία «καλωδιώνει» την Ευδοξία και τη ρίχνουν σαν «δόλωμα» με σκοπό να συλλάβουν την Πόπη και το κύκλωμα πορνείας που κρύβεται πίσω της.

Ο Κυριάκος παρατάει τις σπουδές του και το σπίτι του και φεύγει στην Αθήνα να δουλέψει, γεγονός που ταράζει πολύ τους γονείς του. Ο Έκτορας βρίσκει τα πρώτα στοιχεία για την κοπέλα του βίντεο και τα δίνει στον Λουκιανό. Τέλος, η Μελία, με μεγάλη ικανοποίηση, δέχεται τον Έκτορα που της ζητά να είναι και πάλι μαζί!

Τρίτη 29 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 17

Ο Κυριάκος φεύγει από τα Γιάννενα για την Αθήνα, ενώ ο Έκτορας δέχεται πίσω στο σπίτι την Μελία. Η Ελένη και η Κατερίνα έρχονται σε σύγκρουση για το θέμα του Χρυσόστομου. Ο Νάσος αγωνιά για τον γάμο των γονιών του, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί να «αναθερμάνει» την σχέση του με την Αγλαΐα.

Ο Ζήσης και ο Χρυσόστομος κάνουν δοκιμαστική εκπομπή για το ραδιόφωνο, ενώ η Ευδοξία εξακολουθεί συνεργάζεται με την αστυνομία για να παγιδέψουν την Πόπη. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Πέρσα και τον Έκτορα παραμένει τεταμένη, ενώ η Ελισάβετ «αδειάζει» τον Γαβριήλ.

Η Μυρτώ προσπαθεί να συνέλθει με την βοήθεια του Μηνά, ενώ ο Χρυσόστομος έρχεται πολύ κοντά με την Ματίνα…

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 18

Η αστυνομία έρχεται όλο και πιο κοντά στην οικογένεια Δενδρινού κι ο Μηνάς δασκαλεύει τον γιο του, Χρυσόστομο, για όσα πρέπει να καταθέσει στην Αστυνομία. Κατάθεση δίνει και ο Μηνάς κι ελπίζει ότι τα ψέματα που λέει να αρκούν για να στρέψει αλλού τις υποψίες. Άλλος ένας φόνος στα Ιωάννινα με πανομοιότυπο μοτίβο κάνει την Αστυνομία να πιστεύει ότι πρόκειται για τον ίδιο κατά συρροή δολοφόνο.

Η Αλεξάνδρα συναντά τυχαία τον σερβιτόρο που έχασε τη δουλειά του μετά από καταγγελία της. Όταν εκείνος της ζητά εξηγήσεις, αυτή έχει την πιο αλλόκοτη αντίδραση! Αργότερα, επισκέπτεται το ιατρείο του Νεκτάριου όπου ξεκινά την πρώτη της μέρα ως γραμματέας του. Η Μάρθα φτάνει στην Αθήνα και προσπαθεί να πείσει τον Κυριάκο να γυρίσει μαζί της στα Γιάννενα.

Μία αμήχανη συνάντηση της Πέρσας με τον Έκτορα και τη Μελία, οδηγεί τον Ζήση σε μια πολύ τολμηρή κίνηση που τους αφήνει όλους άφωνους!

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 19

Το ταξίδι της Ελισάβετ και του Γαβριήλ στη Ρώμη ξυπνά μνήμες από όμορφες στιγμές του παρελθόντος στην αιώνια πόλη. Ωστόσο, η Ελισάβετ προσπαθεί να αντισταθεί στο ασφυκτικό πρέσινγκ που δέχεται από τον Γαβριήλ. Στο μεταξύ, η Ελένη συνεχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση από την Κατερίνα σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του Μηνά και του Χριστόφορου στη δολοφονία της Σύνθιας Τόμσον.

Ο Έκτορας πάει με την Μελία στον γιατρό, αλλά η εικόνας της Πέρσας με τον Ζήση τον στοιχειώνει, και τον κάνει να ζηλεύει πολύ! Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Πέρσα γεγονός που δυσκολεύει πολύ τη συνεργασία τους στο ραδιόφωνο.

Ο Σταύρος εξομολογείται στον Μηνά την έλξη που νιώθει για τη Θεώνη και εκείνος τον συμβουλεύει να μη δώσει συνέχεια. Ένας ακόμα άντρας βρίσκεται δολοφονημένος και απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του επιβεβαιώνοντας τις υποψίες των Αρχών για δράση κατά συρροή δολοφόνου.

Ο Έκτορας φτάνει στην πόρτα της Πέρσας προκειμένου να της εξομολογηθεί πως παραμένει ερωτευμένος μαζί της, αλλά η αντίδρασή της δεν είναι η αναμενόμενη!

Έχω παιδιά

Νέες περιπέτειες για τον Μιχάλη και τη Σάρα που προσπαθούν να βρουν ισορροπία στην καθημερινότητά τους με τα παιδιά τους.

σειρές

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 8: Εκδρομές

Η οικογένεια ετοιμάζεται να φύγει για μία εκδρομή. Ο Μιχάλης προσπαθεί να βρει τρόπο να χωρέσουν οι αποσκευές στο αμάξι, την ώρα που η Σάρα ψάχνει ένα χαμένο παιχνίδι της Χαράς.

Οι απρόσμενες επισκέψεις του Σταύρου, της Ιωάννας και του κυρ-Στέλιου δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα. Όλα γίνονται χειρότερα όταν χάνεται ο Τάσος.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 9: Προσωπικές στιγμές

Ο Μιχάλης και η Σάρα προσπαθούν να αναζωπυρώσουν τη σεξουαλική τους ζωή αλλά όλες οι προσπάθειες πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Η Σάρα περνάει χρόνο με τον Έκτορα και κατά λάθος τον κάνει να επιστρέψει στην παλιά του ζωή, ανήμερα του πάρτι γενεθλίων της αναγέννησής του.

Ο Μιχάλης και ο Σταύρος αναζητούν ένα χόμπι για να περνούν χρόνο μαζί αλλά τελικά βρίσκονται σε μια αδιέξοδη σχέση.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 10: Ιώσεις

Ο Μιχάλης και η Σάρα προσπαθούν να κρύψουν από την υπόλοιπη οικογένεια ότι είναι άρρωστοι για να μην τους απαγορέψουν να πάνε στο ετήσιο οικογενειακό retreat στο σαλέ του Έκτορα και της Ιωάννας.

Ζητούν τις ιατρικές συμβουλές ενός ηλικιωμένου παιδιάτρου, του κυρίου Χαρίλαου (Γιώργος Κωνσταντίνου). Η Σάρα προσπαθεί να βγάλει άκρη με μία καθυστερημένη παραγγελία ρούχων, ενώ ο Μιχάλης ψάχνει να βρει τον πιο δελεαστικό τίτλο για το άρθρο του.

Γη της Ελιάς

Η Αριάδνη ετοιμάζεται να χειρουργηθεί, η αγωνία κορυφώνεται για τον Δημοσθένη και την Ασπασία όταν απάγεται το μωρό τους, ενώ η Αθηνά δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα που προκαλεί ανατροπή…

Όλες οι εξελίξεις των αγαπημένων σειρών: Δείτε με μία ματιά τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 30

Η Αριάδνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο για να γίνει εκτίμηση της κατάστασης. Στο πλευρό της διαρκώς βρίσκονται η Βασιλική και ο Κουράκος, ο οποίος προσπαθεί να κρύψει την αγωνία του για να μην προδώσει τη σχέση που τον συνδέει μαζί της.

Ο Στάθης επιστρέφει κακήν κακώς στη Μάνη και οι γιατροί τον ενημερώνουν πως τα χτυπήματα έχουν αφήσει την Αριάδνη παράλυτη από τη μέση και κάτω. Ο Δημοσθένης γνωρίζει έναν πολύ καλό γιατρό και προτείνει να επικοινωνήσουν μαζί του προκειμένου να την αναλάβει.

Την ίδια ώρα, η παρέα στο Μονακό μετράει αντίστροφα για το ταξίδι της επιστροφής, μιας και κανείς τους πια δεν περνάει καλά. Η Αθηνά και ο Τζον έρχονται σε ακόμα μεγαλύτερη ρήξη εξαιτίας των παιδιών τους. Η Αριάδνη συνέρχεται και αποκαλύπτει στον Κουράκο ποιος την έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 31

Ο Παρασκευάς επιστρέφει στη Μάνη μαζί με τους υπόλοιπους και ενημερώνει τον Δημοσθένη για την πραγματική αιτία του χωρισμού του με την Ειρήνη. Η Αφροδίτη πιέζει τη Θεοδώρα να αναφέρει τον ξυλοδαρμό της στην αστυνομία, αλλά εκείνη αρνείται τα πάντα.

Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα επιστρέφει από την Ιταλία πολύ ενθουσιασμένη με το σεμινάριο που παρακολούθησε. Η Ιουλία ετοιμάζεται να τρέξει κοντά στην Αριάδνη, αλλά ο Στάθης την αποτρέπει, αφού σκοπεύουν να πάνε στην Αθήνα για το χειρουργείο.

Ο Κουράκος ψάχνει παντού για τον Θάνο, ενώ και ο Δημοσθένης αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις άκρες που έχει για τον εντοπισμό του. Η Μαρίνα διαπιστώνει ότι η Αγγελική και η Αντιγόνη έχουν αρχίσει να δένονται. Ο Ισίδωρος αναχωρεί για την Αμερική, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα έκτακτο επαγγελματικό πρόβλημα, αλλά πριν φύγει αποφασίζει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην Αμαλία.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 32

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία μαθαίνουν τα παρατράγουδα του ταξιδιού και συντάσσονται με τον Παρασκευά, ενώ γυρίζουν την πλάτη τους στην Ειρήνη. Ο Χρήστος και η Αφροδίτη καβγαδίζουν για ασήμαντη αφορμή και όλα δείχνουν πως οδεύουν προς τον χωρισμό.

Η Αριάδνη, ο Στάθης και η Βασιλική φτάνουν στην Αθήνα προκειμένου να δρομολογήσουν την επέμβαση. Η Μαργαρίτα επιστρέφει στη Μάνη και η Αφροδίτη σπεύδει να την ενημερώσει για τον ξυλοδαρμό της Θεοδώρας.

Η Ειρήνη εκμεταλλεύεται το ταξίδι των γονιών της στην Αθήνα, ειδοποιεί την Ξένια και της παραδίδει το μωρό, με τη συμφωνία να φύγουν εκτός Ελλάδας. Ο Δημοσθένης χρησιμοποιεί τις άκρες του και εντοπίζει τον Θάνο. Ειδοποιεί τον Στάθη και, από κοινού, μεθοδεύουν την τιμωρία του. Ο Στάθης βλέπει τον Θάνο, βγαίνει εκτός ελέγχου και τον σαπίζει στο ξύλο.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 33

Η Ειρήνη καλεί την αστυνομία και προσποιείται ότι μια γυναίκα με τατουάζ τη χτύπησε και άρπαξε το μωρό. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα εξακριβώνει κι από την αστυνομία ότι η Θεοδώρα υπέστη ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της.

Αργότερα, της κάνει μια πολύ σοβαρή κουβέντα και την αναγκάζει να της υποσχεθεί ότι θα τον χωρίσει. Για ανεξήγητο λόγο, ο Ισίδωρος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν από την ώρα που έφυγε για Αμερική κι ο Μάνος αρχίζει να ανησυχεί γι’ αυτόν.

Ο Στάθης περνάει αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό τού Θάνου και, με μεγάλη αγωνία, περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου. Παράλληλα, η Ειρήνη λέει στους γονείς της για την υποτιθέμενη απαγωγή του μωρού και φυσικά αυτοί καταρρακώνονται.

Ο Μιχάλης και η Αφροδίτη βγαίνουν για φαγητό και, για πρώτη φορά, παραδέχονται κάποια συναισθήματα που τρέφουν ο ένας στον άλλον, γεγονός που κάνει τη «φιλία» τους αρκετά περίπλοκη.

Αργότερα, ο Χρήστος μαθαίνει ότι βγήκαν για φαγητό και, με πληγωμένο εγωισμό, ζητάει από την Αφροδίτη να χωρίσουν.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 34

Ο Χρήστος και η Αφροδίτη, μετά μια σφοδρή σύγκρουση, αποφασίζουν να χωρίσουν. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία επιστρέφουν στη Μάνη τρελαμένοι από την «απαγωγή» του μωρού και βάζουν την Ειρήνη να τους ξαναπεί πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.

Στη συνέχεια, πηγαίνουν στην αστυνομία για να ενημερωθούν, αλλά εκεί ο Δημοσθένης θα αναγκαστεί να δώσει εξηγήσεις στον Κουράκο σχετικά με το παιδί. Η Ιουλία, ο Στάθης και η Βασιλική παραμένουν δίπλα στην Αριάδνη η οποία πρόκειται να χειρουργηθεί.

Τελικά το χειρουργείο γίνεται και όλα δείχνουν να έχουν πάει καλά, παρότι υπάρχει ακόμα αγωνία
για την τελική έκβαση.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με κανέναν, αλλά προς το παρόν, μόνο η Αμαλία αναρωτιέται έντονα γιατί δεν την έχει πάρει τηλέφωνο. Όλα θα αλλάξουν, όμως, όταν η Αθηνά δεχθεί ένα τηλεφώνημα από την Αμερική…

Star

Μαύροι Πίνακες

Όλες οι εξελίξεις των αγαπημένων σειρών: Δείτε με μία ματιά τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα

Επεισόδιο 5

Ο Φάνης μπαίνει στο νοσοκομείο και ζητάει να δει τον Νίκο πριν πεθάνει, ενώ η είσοδος του Άλκη στην ομάδα των αστυνομικών φέρνει νέες ισορροπίες…

Η Έλλη οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση. Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος δίνει στην αστυνομία μία φωτογραφία από την κηδεία της Ισαβέλλας, που μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα. Παράλληλα, η Νατάσα ενημερώνει την ομάδα για τα πρώτα αποτελέσματα από το DNA που βρέθηκε στο σώμα της Μαρήλιας.

Η Ιόλη και ο Άλκης είναι αμήχανοι, ύστερα από τη νύχτα που πέρασαν μαζί, ενώ η Άννα προσπαθεί να αποδεχτεί την προσθήκη του Άρη στην ομάδα. Ο τελευταίος φαίνεται να είναι γοητευμένος από τον ατίθασο χαρακτήρα της Άννας, κάτι που αντιλαμβάνεται ο Νίκος και οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι.

Ο Φάνης μπαίνει στο νοσοκομείο. Ζητάει από την Ελένη να ειδοποιήσει τον Νίκο ότι θέλει να τον δει πριν πεθάνει. Η Ελένη τον καλεί επανειλημμένα, αλλά εκείνος αγνοεί τα τηλεφωνήματά της. Η Ειρήνη με τον Νικήτα είναι πλέον ζευγάρι.

Ο Φίλιππος δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη, ενώ ο Άρης προσπαθεί να καταλάβει τι συνδέει τον δράστη με τη ζωγραφική. Η αποκάλυψη του μοτίβου του πλησιάζει και μαζί της μία σοκαριστική εξέλιξη, που θα κλονίσει την Άννα.