Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ο Γιώργος Λιάγκας έχει αλλάξει την κοινή γνώμη προς το πρόσωπό του. Από ‘κει που ήταν αντιπαθής, τώρα έχει κερδίσει την θετική ανταπόκριση του κόσμου, μιας και ο παρουσιαστής δεν φιλτράρει τα όσα λέει και στοχοποιεί τους πάντες.

Έτσι στοχοποίησε και την Πάολα, για την οποία ούτως ή άλλως είχε δείξει την αντίθετη γνώμη του που η ίδια τραγούδησε παρά το εθνικό πένθος για την τραγωδία των Τεμπών. Μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος που εμφανίζεται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο προτίμησε να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Πάολα, ο λόγος που αποφάσισε να τραγουδήσει ήταν για να συγκεντρώσει χρήματα ούτως ώστε να διατεθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες. 

Σήμερα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε δημόσια πόσα χρήματα έχει δώσει η Πάολα, λέγοντας: 

«Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας; Ποιος πήγε, ποιος τα παρέλαβε και πόσα έδωσε; Θέλω να το μάθω. Ειλικρινά θέλω να το μάθω. Ας μου πει κάποιος πόσα λεφτά, πότε, ποιος τα παρέλαβε. Σας παρακαλώ πολύ, μάθετέ το, δεν είναι κακό».