Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Γιώργος Λιανός και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «Survivor All Star». Αποκάλυψε το πρώτο κριτήριο με το οποίο θα επιλεχθούν οι συμμετέχοντες θα είναι το αθλητικό, μιλώντας και για το ενδεχόμενο να υπάρξει άλλος παρουσιαστής. «Η αναλογία των παικτών νομίζω πως είναι πιο πολύ προς το αθλητικό. Υπάρχουν όμως και άτομα, που προξενούν το ενδιαφέρον του κόσμου, για να το πω κομψά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ρωτάτε και εσείς εμένα να σας πω πότε θα γίνει και δεν έχω να σας δώσω μια απάντηση σωστή. Τώρα ετοιμάζω τα πράγματά μου για το Voice».

Ο αγαπημένος παρουσιαστής εμφανίστηκε και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό μας», και μίλησε για την επιθυμία πρώην παικτών να παρουσιάσουν το νέο Survivor. «Ακούω αρκετό κόσμο που θέλει να αναλάβει τη θέση του παρουσιαστή. Σόρι παιδιά, φέτος μάλλον θα το κάνω εγώ» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Με το Survivor είμαστε σε φάση προετοιμασίας και προσπαθούμε να στήσουμε το All Star. Είναι ένα μακρινό σενάριο προς το παρόν γιατί πρέπει να συμφωνήσουν οι παίκτες που θέλει η παραγωγή», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Ο Τριαντάφυλλος ήταν δική μου πρόταση να μπει στο Survivor. Φέτος πρότεινα τον Βαλάντη. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και σε βάθος χρόνου ενδεχομένως να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο», είπε στο τέλος.