Η νέα κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model είναι γεγονός και δίνει στο ριάλιτι ένα αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης. Οι αλλαγές δεν αφορούν, όμως, μόνο τις θέσεις των κριτών. Ο μέχρι τώρα coach των διαγωνιζομένων Γιώργος Καράβας θα αποτελεί πλέον μέρος της κριτικής επιτροπής, μαζί με τη Βίκυ Καγιά.

Στις υπόλοιπες δύο θέσεις θα καθίσουν ο fashion entrepreneur Τάσος Σοφρωνίου και η influencer Σοφία Χατζηπαντελή, που θα παραμείνει στην κριτική επιτροπή μόνο για τις audition. Την προετοιμασία των μοντέλων και των οικογενειών τους στο “family room”, στο στάδιο των audition, θα αναλάβει η Έλενα Γαλύφα.

«Είναι σαν να μην πέρασε μία ημέρα από όταν ήμουν στο GNTM. Δεν είχα στο μυαλό μου να γυρίσω ξανά στο GNTM 5, αλλά χαίρομαι πολύ. Έχουμε πολλές αλλαγές και μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά έτσι είναι η τηλεόραση. Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room με την Έλενα Γαλυφά. Αν δεν υπάρχει αγωνία και άγχος δε σέβεσαι τη δουλειά σου», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

O Γιώργος Καράβας μίλησε επίσης για τον νέο του ρόλου. «Με χαροποιεί η νέα μου θέση ως κριτής και θα ανταπεξέλθω. Αγαπώ τη Βίκυ Καγιά, είναι το GNTM. Μια αλλαγή για τον διαγωνισμό είναι ότι έχει ανοίξει το ηλικιακό όριο. Δεν έχω καθόλου άγχος. Είναι μια δουλειά που κάνω  τα τελευταία 19 χρόνια».

Ο Τάσος Σοφρωνίου, επίσης, δήλωσε τον ενθουσιασμό του. «Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα είμαστε οι Άγγελοι του Τσάρλι. Υπάρχει μια τρομερή ενέργεια. Δε με αγχώνει κάτι. Ελπίζω να το απολαύσουν οι τηλεθεατές. Θέλω να υπηρετήσω την ιδέα ότι κάνουμε εκπομπή μόδας και να πάμε στο επόμενο επίπεδο».

«Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι σε αυτή τη θέση με τη Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο. Όλοι τους ο καθένας με τον τρόπο του έχει αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ίδιο έχω  κάνει και εγώ και θα βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει. Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων ήταν συναρπαστική», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Είμαι το αγχολυτικό των παιδιών πριν συναντήσουν τους κριτές. Η πρόταση προέκυψε πολύ φυσικά. Τη δέχτηκα με ενθουσιασμό και χαρά», δήλωσε η Έλενα Γαλύφα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Galifa (@elenagalifa)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Τι σύμβαινει πίσω από τα χαμόγελα και τις «λυκοφιλίες» του GNTM; Αιχμές από τον Δημήτρη Σκουλό

Ραμόνα Βλαντή: «Η Βρισηίδα είναι πολύ κακομαθημένη»

Γιατί η Βρισηίδα δεν θα μας λείψει καθόλου από το Survivor