Δοκιμαστικά έφερε το Star Channel την αμφιλεγόμενη Σοφία Χατζηπαντέλη ως guest κριτή για τις audition του GNTM 5 οι οποίες γυρίστηκαν μήνες πριν. Λόγω της ασυνήθιστης για τα ελληνικά δεδομένα εμφάνισής της, το κανάλι φοβόταν την αντίδραση του κόσμου στην περσόνα της, έτσι την επιστράτευσε μόνο για μερικά επεισόδια.

Ωστόσο, ο χαμός που προκάλεσε το μοντέλο από την Κύπρο που μένει στο Λονδίνο, ήταν αρκετός για να αλλάξουν γνώμη. Έτσι, με τον φόβο ότι τα νούμερα τηλεθέασης θα πέσουν τώρα που η 25χρονη αποχώρησε από το σόου, μίας και όπως αποδείχτηκε ήταν το νούμερο 1 θέμα συζήτησης στα social media, της ζητούν απεγνωσμένα να γυρίσει πίσω.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του Ant1, το Star ζητάει από την Σοφία να επιστρέψει ως guest κριτής σε κάποια live επεισόδια, εκείνη όμως αρνείται την πρόταση.

«Έχει ρίξει μαύρη πέτρα και δεν θέλει να τους δει στα μάτια τους» αναφέρει ο παρουσιαστής για την Χατζηπαντέλη.

«Όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει για το GNTM πως θεωρεί ότι δεν πήρε τίποτα από αυτήν την εμπειρία» συνεχίζει.

Ακόμη, το πάνελ της εκπομπής πρόσθεσε ότι η Ελληνοκύπρια έχει πολύ κακή σχέση με έναν από τους δύο άλλους κριτές. Παρόλο που δεν κατονόμασαν τον Τάσο Σοφρωνίου, άφησαν να εννοηθεί ότι πρόκειται για εκείνον αφού ανέφεραν ότι η απερχόμενη guest κριτής έχει άριστη σχέση με τον Γιώργο Καράβα.

«Δεν χωνεύονται καθόλου. Δεν ακολουθεί καν ο ένας τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» προσθέτει ο Γιώργος Λιάγκας.

Τέλος, είναι και η μόνη συμμετέχουσα του GNTM που αρνήθηκε να εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast At Star.

Το «γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα» θα της αφιερώσει ο σταθμός, μπας και δουν νούμερα τηλεθέασης αντίστοιχα με αυτά των auditions.