Χθες Τρίτη (27/9) προβλήθηκε το τέταρτο επεισόδιο του GNTM 5 και οι οντισιόν συνεχίστηκαν με πυρετώδεις ρυθμούς για την αναζήτηση των επόμενων τοπ μόντελ της Ελλάδας. Πολλές γυναίκες όλων των ηλικιών βρέθηκαν μπροστά από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και την guest κριτή των οντισιόν Σοφία Χατζηπαντελή με κάποιες να εντυπωσιάζουν την κριτική επιτροπή και κάποιες άλλες… όχι και τόσο.

Φυσικά, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά τα δράματα, οι εκνευρισμοί, τα κλάματα, που συνυπήρχαν με τις ωραίες πόζες και τα εντυπωσιακά μοντέλα που πήραν την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και οι διαφωνίες των κριτών για τη μόδα και το μέλλον της. Φυσικά, τα στιγμιότυπα δεν έμειναν ασχολίαστα από το Twitter.

Ένα από αυτά τα μοντέλα ήταν και η 30χρονη Μαρία από την Κύπρο που θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στο GNTM 5. Η πρώτη της επαφή με τους κριτές δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Δεν είναι ηφαίστειο, αλλά κατάψυξη», ανέφερε η Βίκυ Καγιά όσο η διαγωνιζόμενη ετοιμαζόταν να κάνει πασαρέλα με μαγιό. «Βαριέσαι και σέρνεσαι», πρόσθεσε λίγα λεπτά αργότερα η κριτής, βλέποντάς τη να μπαίνει στο πλατό.

Όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσει η Βίκυ Καγιά για το αν θα τη δούμε στο ID Catwalk, η κριτής σηκώθηκε από της θέση της και έφυγε από το πλατό λέγοντας πως δε νιώθει καλά.

Η audition διακόπηκε για λίγα λεπτά και η Μαρία βγήκε έξω μέχρι η Βίκυ Καγιά να νιώσει καλύτερα και να επιστρέψει στη θέση της.

Η αδιαθεσία της Βίκυς όπως είπε στη συνέχεια οφείλεται στο γεγονός ότι έχει υπόταση. «Έχω ένα θέμα. Συγγνώμη παιδιά. Με έπιασε πάλι ίλιγγος».

Αυτό το απρόοπτο φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία της Μαρίας, η οποία μπήκε στο πλατό έτοιμη να εντυπωσιάσει.

Η ίδια έκανε και πάλι πόζες, ενθουσιάζοντας τη Βίκυ Καγιά, η οποία δήλωσε: «Κοίτα τι κάνει μια υπόταση».

Παράλληλα, δεν έλειψαν και οι έντονες διαφωνίες μεταξύ των κριτών. Την ώρα που Καράβας και Σοφρωνίου «σφάζονταν» για το τι μπορεί να είναι πρότυπο στο μέλλον με αφορμή την audition μίας κοπέλας που είναι γνωστή στα social media ωστόσο δεν κατόρθωσε να προκριθεί στην επόμενη φάση η Σοφία είχε ξαπλώσει στο πάτωμα και προσπαθούσε να καταλάβει τι έλεγαν.

«Πιο σιγά για να καταλάβω και γω, δεν καταλαβαίνω, too fast μιλάτε». Με αφορμή διαφωνία τους για διαγωνιζόμενη οι δύο κριτές τσακώθηκαν με πρωτοφανή ένταση, την ίδια ώρα που η Κύπρια κριτής πάλευε να καταλάβει τι λένε προσφέροντας άπλετο γέλιο με τις αντιδράσεις και τις ατάκες της. Η διαφωνία των κριτών κατέληξε σε selfie που τράβηξε η Βίκυ Καγιά.

Τέλος, τις εντυπώσεις έκλεψε η πανέμορφη Γέβα από την Ουκρανία. Η 19χρονη βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και 1,5 χρόνο και όπως είπε έμαθε να μιλά ελληνικά βλέποντας το περσινό GNTM.
Η ιστορία της συγκίνησε την κριτική επιτροπή όταν εξομολογήθηκε πώς βίωσε την πρώτη μέρα του πολέμου στην Ουκρανία και αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο.

«Στην Ελλάδα ζω μόνο 1,5 χρόνο. Αυτά που γίνονται στην Ουκρανία, τα έζησα κι εγώ. Είχα πάει να δω την οικογένειά μου κι ήρθε ο πόλεμος. Δυστυχώς έχω κάτσει και κάτω στο υπόγειο. Ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα στις 24 Φεβρουαρίου στην πόλη μου στο Χάρκοβο. Μια ημέρα, που ήμουν στην Ουκρανία, κάτι με ξύπνησε στις 5 το πρωί και βλέπω μηνύματα από τη φίλη μου και μου είπε ότι δεν θα πάμε για καφέ γιατί ξεκίνησε πόλεμος. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αλλά μετά άκουγα βόμβες που έπεφταν. Ο μπαμπάς μου είχε ξυπνήσει κι ο αδερφός μου είχε πάρει τη γιαγιά μου να φύγουν από την πόλη… Δεν ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο, αυτοί που μένουν ή αυτοί που πάνε. Πήρα τη μάνα μου εδώ για να τα αποφύγω όλα αυτά» είπε η νεαρή κοπέλα.

«Είναι σίφουνας. Οδοστρωτήρας το κορίτσι» σχολίασε ο Τάσος Σοφρωνίου μετά το catwalk της και απέσπασε ομόφωνα τα τέσσερα «ναι».

Όλα αυτά σχολιάστηκαν αναλόγως από τους πάντα καυστικούς χρήστες του Twitter.

https://twitter.com/SheIsWatchingGR/status/1574819191911317511?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1574819191911317511%7Ctwgr%5E88f017e20763a04db845391a83ccd3dfb16786f9%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.neolaia.gr%2F2022%2F09%2F28%2Fgntm-5-twitter-ekane-parti-me-synexeia-audition%2F