Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε η περσινή σεζόν ώθησαν τους ιθύνοντες του άλλοτε πολύ πετυχημένου GNTM να προβούν σε ριζικές αλλαγές για να σώσουν το πρόγραμμα. Έτσι, φέτος θα έχουμε μόνο κορίτσια διαγωνιζόμενες και επιστροφή της Βίκυς Καγιά, της οποίας το όνομα είναι συνυφασμένο με το ριάλιτι μοντέλων. Ταυτόχρονα, Ισμήνη, Ζενεβιέβ, Σκουλός και Μπράτης φεύγουν, η Ηλιάνα δεν επιστρέφει και ο Καράβας αναλαμβάνει την θέση κριτή και όχι coach. Ποια είναι, όμως, τα ονόματα που «φλερτάρουν» με τις άλλες δύο εναπομείναντες θέσεις; 

Σύμφωνα με το Zappit.gr, υπάρχουν τρία ονόματα που έχουν περάσει από casting και αρέσουν πολύ στο κανάλι. Θεωρούν πως ταιριάζουν στον ρόλο του κριτή και θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν ικανοποιητικά στις απαιτήσεις. Πρώτο όνομα είναι ο Τάσος Σοφρονίου, ο οποίος δεν είναι άγνωστος με το φορμάτ του συγκεκριμένου ριάλιτι, καθώς ήταν ο coach των κοριτσιών στους παλιούς κύκλους του Next Top Model στον Ant1. Ταυτόχρονα, είχε συμμετάσχει ως guest και σε επεισόδιο του GNTM 4 όπου είχε πολύ καλή χημεία με τους παίκτες.

Επίσης, το κανάλι εξετάζει το ενδεχόμενο στην καρέκλα του κριτή να κάτσει και η Ορσαλία Παρθένη, η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Τέλος, το τρίτο όνομα που ακούγεται πολύ πως ενδέχεται να αναλάβει τον ρόλο του κριτή είναι αυτό του Έλληνα φωτογράφου Θανάση Κρίκη.

Το Star Channel ελπίζει πως ένα reboot των πρώτων δύο κύκλων και νέα, φρέσκα πρόσωπα θα επαναφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης στις υψηλές μετρήσεις που είχαμε συνηθίσει.  

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

GNTM: Η Βίκυ Καγιά έρχεται κι όλοι οι υπόλοιποι φεύγουν – Τι παίζει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

GNTM 4: Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και οι λίγοι followers των παικτών «φωνάζουν» για μια αλλαγή

Survivor: Ο Εμμανουήλ λέει ότι δέχεται bullying για το σώμα του – «Λένε ότι δεν έχω ούτε έναν κοιλιακό»