Λιάγκας-Light, 12ος γύρος και μάλλον για τέλος αγώνα, ίσως χωρίς κάποιο knock out, αν κρίνουμε από την τελευταία τοποθέτηση του Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής απάντησε στον ισχυρισμό του Light πως «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος στα καλά του που βλέπει τον Λιάγκα», αλλά, προς έκπληξη πολλών, η απάντησή του δεν έριξε άλλο λάδι στη φωτιά. Ήταν ήπια και μάλιστα προσκάλεσε ξανά τον Light ο Λιάγκας να πάει στην εκπομπή και να του κάνει μια καλή συνέντευξη.

«Για να προσβληθείς είναι ποιος τα λέει αυτά. Αυτήν την εκπομπή, στη ζώνη αυτή, τη βλέπουν καθημερινά από την αρχή της χρονιάς οι περισσότεροι τηλεθεατές με μεγάλη διαφορά από τις άλλες εκπομπές. Άρα ουσιαστικά είναι σαν να προσβάλλει αυτούς που τη βλέπουν.

Πάντως εγώ ειλικρινά αν θέλει να τον δουν πολλοί, εμείς δεν το έχουμε ανάγκη, ας έρθει στην εκπομπή μας. Είναι πετυχημένος. Και σε σχέση με άλλες προκλητικές συμπεριφορές που έχει επιδείξει, επειδή την είδα τη συνέντευξη, ήταν μια καλή συνέντευξη. Και όλα αυτά που είπε και για τη μανούλα του και για την εκκλησία κλπ είναι γλυκά και τρυφερά. Και μπράβο που βγάζει και ένα τέτοιο προφίλ. Για να λέμε και τα καλά. Γιατί εμείς δεν έχουμε εδώ ούτε κόμπλεξ και εμμονές.

Μακάρι να έρθει και να ξέρει ότι αν έρθει, επειδή όσοι έρχονται μετά φεύγουν ευχαριστημένοι, θα του κάνουμε μια ωραία συνέντευξη, να βγάλει και τις ευαισθησίες που μπορεί ο κόσμος να μην ξέρει ότι έχει. Σίγουρα έχει, όλοι οι άνθρωποι έχουν. Ένας καλλιτέχνης ακόμη κι αν βγάζει θυμό, σαν άνθρωπος δε μπορεί να μην έχει ευαισθησίες».

Τόσο ήρεμες τοποθετήσεις στα μεταξύ τους, δεν έχουν υπάρξει στο παρελθόν, καθώς ο Λιάγκας έχει αφήσει ως και υπόνοιες πως άνθρωποι του Light του τηλεφωνούν για να τον απειλήσουν για το πώς εκφράζεται για τον τράπερ και από τον περασμένο Ιούνιο έχουν υπάρξει πολλές λεκτικές συγκρούσεις.