Είναι σαφές πως εδώ και μια πενταετία περίπου υπάρχει «οργασμός» μυθοπλασίας στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας μας. Με τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» να κάνει την αρχή και να επαναφέρει τον Έλληνα στον καναπέ για να παρακολουθήσει ένα καθημερινό πρόγραμμα, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους σπουδαίες παραγωγές που κέντρισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μία σειρά λοιπόν που αναμένεται να καθηλώσει έρχεται την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα. Πρόκειται για μια παραγωγή εποχής, η οποία στο ομώνυμο, υπό έκδοση, μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη η οποία έχει γράψει και το «Μαύρο Ρόδο» που προβάλλεται από το MEGA.

Όσον αφορά την υπόθεση αυτή περιστρέφεται γύρω από μια καταπιεσμένη γυναίκα την δεκαετία του 70′ η οποία κάνει την επανάσταση της, αντιμετωπίζοντας όμως τις συνέπειες αυτής. Στο κάδρο μπαίνει, αρκετά χρόνια αργότερα, και η συνονόματη εγγονή η οποία εξιστορεί την ιστορία στο σήμερα.

Σχετικά με το κανάλι στο οποίο θα προβληθεί, αυτό θα είναι της ΕΡΤ καθώς οι άνθρωποί της είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το συγκεκριμένο project. Η σειρά αυτή πρόκειται να προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ αναμένεται να αντικαταστήσει το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.