Τι το ήθελε να κάνει κομπλιμέντο η Κατερίνα Καινούργιου στον Βασίλη Κούρτη στη χθεσινή εκπομπή της; Μέσα σε ένα 24ωρο έγιναν viral οι ατάκες της, την αποκάλεσαν «θηλυκό γύπα» και ο τρόπος που φλέρταρε με τον 29χρονο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, είτε με χιουμοριστική διάθεση είτε με πιο επιθετική προς την παρουσιάστρια.

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;», ήταν η αντίδραση της Καινούργιου μόλις αντίκρυσε τον Κούρτη στη ζωντανή σύνδεση που είχε μαζί του χθες και στο τέλος του είπε να ζητήσει το τηλέφωνό της από την παραγωγή και να της στείλει.

Στα social media υπήρξε από τη μία μια χιουμοριστική διακωμώδηση του πόσο εμφανές φλερτ έκανε η Καινούργιο στον Βασίλη Κούρτη και η ίδια ανέφερε στην εκπομπή της πως την αποκαλούν «γύπαινα», γελώντας.
Δεν ξέρουμε τι μεσολάβησε μέχρι το φινάλε της εκπομπής και η παρουσιάστρια πήγε να το μαζέψει και υποστήριξε ότι έκανε απλώς ένα κομπλιμέντο στον 29χρονο καλλιτέχνη, ενώ αποκάλυψε πως της έχουν στείλει πολύ άσχημα μηνύματα, την παρουσιάζουν ως λυσσάρα και την λένε μιλφάρα και κούγκαρ, τα οποία υποδηλώνουν μια ηλικία μεγαλύτερη από τα 38 της χρόνια.

«Το να πεις σε έναν άνθρωπο “τι ωραίο παιδί” δεν είναι κακό, εγώ το λέω και σε γυναίκες. Τι bullying ήταν αυτό που δέχτηκα; Τι επίθεση; Να τα βγάλω αυτά που γράφανε, να τρελαθείτε. Να ηρεμήσουμε λίγο, ξεπερνάμε τα όρια. Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα… Bullying. Μου έγραφαν “cougar, MILFάρα…”, δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά. Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί “τι ωραίο παιδί είσαι;”. Δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές».