Νέες πληροφορίες γύρω από τον ξυλοδαρμό του γνωστού μοντέλου στα νότια προάστια έφερε στο φως η εκπομπή Το Πρωινό, με την αστυνομική ρεπόρτερ Άρια Καλύβα να έχει επικοινωνία με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση και να δημοσιεύει φωτογραφίες του μοντέλου από το 2018, όταν είχε υποστεί τον πρώτο ξυλοδαρμό, και από προχθές, όταν και έγινε το δεύτερο επιβεβαιωμένο περιστατικό βίας. Το μοντέλο κατηγορεί τον γνωστό dj με τον οποίο είχαν σχέση για 7 χρόνια και έμεναν μαζί.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, και στους δύο ξυλοδαρμούς που καταγράφηκαν από την αστυνομία, το μοντέλο έχει χτυπηθεί στο ίδιο σημείο, μέσα και λίγο κάτω από το χείλος.

Το μοντέλο έφερε ως πειστήρια τις φωτογραφίες και του 2018, υποστηρίζοντας πως ο θύτης της ήταν ο dj με τον οποίο τότε είχε σχέση, ενώ στο τωρινό περιστατικό, αυτή έχει σχέση με άλλον, πρώην φίλο του dj.

Ενόσω η κοπέλα εξετάζεται από ιατροδικαστή για να επιβεβαιωθεί η δική της εκδοχή της ιστορίας – ο dj αρνείται πως υπήρξε βιαιοπραγία από μέρους του – μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής και εξήγησε τι ισχύει για τις 3 φωτογραφίες της που έχουν διαρρεύσει.

Στο Πρωινό προβλήθηκε και απόσπασμα βίντεο από λίγες ώρες πριν τον ξυλοδαρμό της, δηλαδή από το απόγευμα του Σαββάτου στα νότια προάστια.

Μια κατάθεση αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ήταν στην ομάδα που εκλήθη για να παρέμβει στην βιαιοπραγία ανάμεσα στον dj και τον σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει αποκομίσει μια μεγάλη πληγή στο αυτί από δαγκωνιά που του έριξε ο dj, πιστοποιεί ότι η κοπέλα ήταν χτυπημένη στο στόμα, άρα είναι θύμα σωματικής βίας. Αυτό που μένει να διαπιστωθεί, είναι αν ο θύτης είναι αυτός που κατηγορεί το μοντέλο.

Εκτός από τη σωματική βία, το μοντέλο έχει και αποδεικτικό από τις απειλές που δέχεται μέσω μηνυμάτων και με ηχητικά από τον πρώην σύντροφό της.