Πάταγο έκανε στο Twitter η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι», καθώς πριν ακόμα ξεκινήσει έγινε no1 trend. Τα δύο πρώτα επεισόδια προβλήθηκαν χθες και καθήλωσαν τους τηλεθεατές. Μια σειρά που χαρακτηρίζεται ως κοινωνικό νουάρ και καταπιάνεται με θέματα που απασχολούν την σύγχρονη ψηφιακή εποχή, είναι λογικό να συνεπάρει το κοινό. Το bullying, το revenge porn και οι απειλές στο διαδίκτυο δεν αποτελούν προϊόν μυθοπλασία. Είναι πραγματικά φαινόμενα που δεν πρέπει να αγνοούνται.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε πρωταγωνιστικό ρόλο και η έντονη ατμόσφαιρα μυστηρίου που δημιουργείται χάρη στα γυρίσματα, ήταν αυτά που σχολιάστηκαν περισσότερο. Θυμίζει περισσότερο ξένη σειρά, που θα έβλεπες άνετα στο Netflix. Αν και πρέπει να περιμένουμε για να κρίνουμε κατά πόσο επιτυχημένη είναι, τα πρώτα δείγματα είναι αντιπροσωπευτικά. Το Twitter άλλωστε ξέρει να κρίνει τα πάντα πριν από την ώρα τους. Αυτή την φορά έδωσε την «έγκρισή» του στο «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Μέσα από τα επεισόδια αναδεικνύεται η πολυπλοκότητα της σύγχρονης ζωής, τα προβλήματα της νέας γενιάς και το κουράγιο που δείχνει. Παράλληλα διαγράφεται το βάρος και η ευθύνη που κουβαλούν οι γονείς. Οι τουιτεράδες αναγνώρισαν την προσπάθεια της ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντάς την ως την πιο αξιόλογη. Έτσι, το hashtag #kaneotikoimasai έγινε πρώτο trend στην πλατφόρμα. Πέρα από εκείνους που την αποθέωσαν, υπήρξαν και οι λιγότερο ευκολόπιστοι, που έσπευσαν να επικρίνουν την σειρά.