Μετά την σοβαρή κρίση που πέρασε ο γάμος τους το καλοκαίρι, Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης είναι και πάλι μαζί. Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν τις τελευταίες ημέρες να κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης, κάτι που τελικά επιβεβαίωσε ο γνωστός μάγειρας.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της σεφ Ντίνας Νικολάου, με τα τηλεοπτικά συνεργεία να ζητούν μία δήλωση από τον ίδιο. Έτσι σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος απάντησε: «Με βλέπεις να ενοχλούμαι με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Δεν ασχολούμαι. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή» και πρόσθεσε:

«Με τη γυναίκα μου μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, βγαίνουμε παρέα. Απόψε προσέχει το παιδί. Επιλέξαμε να κάνει babysitting η Μαριάντα και να έρθω εγώ στην κουμπαρούλα».

Ο Δημήτρης Κατριβέσης απάντησε και για το τηλεοπτικό πέρασμα της Πιερίδη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», αλλά και για το ενδεχόμενο να δούμε και εκείνον από κάποιο μαγειρικό project.

«Τι συμβουλή να δώσω εγώ στη Μαριάντα; Ήταν λες και το έκανε από πάντα. Μου έχουν γίνει κι εμένα προτάσεις αλλά δεν ταίριαζαν τα θέλω μας. Σε ένα μαγειρικό ταξιδιωτικό και διαδραστικό project ίσως έλεγα ναι».