Η Mary Rose με καταγωγή από το Λίβανο και την Κύπρο, που υπήρξε πρωταθλήτρια του bodybuilding, έκλεψε τις εντυπώσεις στο χθεσινό επεισόδιο GNTM. Για να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να γίνει μοντέλο έχασε 30 μυϊκά κιλά. Η προσπάθειά της εκτιμήθηκε από τους κριτές, ενώ το αψεγάδιαστο σώμα και δέρμα της ήταν αρκετά για να την περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι περισσότεροι τηλεθεατές και χρήστες του Twitter, όμως, ένιωσαν ότι κάπου την έχουν ξαναδεί. Πράγματι δεν έκαναν λάθος, καθώς η Mary Rose έχει απασχολήσει τα μέσα στο παρελθόν. Πριν πέντε χρόνια είχε εμφανιστεί σε έπαθλο επικοινωνίας του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, ως φίλη του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Στο βίντεο του στέλνει ευχές συμπαράστασης, ενώ φαίνεται αρκετά διαφορετική, με κόκκινα μαλλιά και περισσότερους μύες. Η ίδια δεν άφησε να εννοηθεί ότι δυο τους είχαν κάτι παραπάνω, ωστόσο ο ίδιος το είχε διαψεύσει μετά το τέλος του ριάλιτι. Την αποκάλυψη έκανε και η Soula Glamorous μέσα από το Instagram.

Μάλιστα τότε είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα τα ελληνικά μέσα καθώς η Mary Rose και η τότε νυν του, Βασιλική, είχαν έρθει σε ρήξη. Τελικά χώρισε και με τις δύο και τα έφτιαξε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.