Από την στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, δημιουργήθηκε μία έντονη κόντρα μεταξύ του γνωστού ποινικολόγου και του δημοσιογράφου. Οι δυο τους, έχουν ανταλλάξει άσχημες εκφράσεις μεταξύ τους με τον πρώτο να έχει προβεί σε μηνύσεις προς όσους διέρρευσαν στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας.

Πριν λίγο καιρό, ο Α. Κούγιας παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του τον διέκοψε ο Πέτρος Κουσουλός με τον κ. Κούγια να του απαντά «πετάγεσαι σαν την πορδή παντού» και τον δημοσιογράφο να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του «Αυτή η λάσπη με εμένα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Λυπάμαι πολύ γιατί είχαμε σχέση επαγγελματική, ρίχνετε τόσο χαμηλά το επίπεδο».

Η διαμάχη μεταξύ τους συνεχίστηκε και μάλιστα σε έντονους τόνους, όταν την Τετάρτη ο κ. Κούγιας έκανε ζωντανή παρέμβαση στην ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Κουσουλού. Συγκεκριμένα, έτυχε να ακούει την εκπομπή ενώ βρισκόταν στο αμάξι και αποφάσισε να καλέσει για να δώσει την δική του απάντηση την ώρα που ο δημοσιογράφος αποκάλυπτε ότι είχε ζητήσει να έχει καλεσμένη στην εκπομπή του την ιατροδικαστή, Ουρανία Δημακοπούλου.

Αυτό, προκάλεσε την έκρηξη του κ. Κούγια ο οποίος μεταξύ άλλων τον αποκάλεσε «νούμερο» σε μία άνευ προηγουμένου λεκτική διαμάχη μεταξύ των δύο.

«Άντε νούμερο, κάτσε με τις κατίνες να μιλάς. Νούμερο» και συνέχισε «Φόρα τα πράσινα παπουτσάκια και βάλε κάνα μήλο στο πρόσωπο! Άντε».

Αμέσως μετά, έκλεισε το τηλέφωνο με τον Π. Κουσουλό να απαντά:  «Ήταν συζήτηση επιπέδου κυρίες και κύριοι με τον κύριο Κούγια. Τον ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς, δεν ανταποδίδω γιατί εγώ τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι, από εκεί και πέρα αξιολογικές κρίσεις μπορώ να κάνω».

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Ο Αλέξης Κούγιας δίδαξε το savoir vivre: Είπε στον Πέτρο Κουσουλό «πετάγεσαι σαν την πορδή»

Κούγιας για Αδαμαντίδη: Ψευδής και συκοφαντική η είδηση για εμπλοκή του με κύκλωμα ναρκωτικών

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ανακοίνωση της ίδιας