Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή που συμπαρουσιάζει με την Φαίη Σκορδά, «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε μια απίστευτη ιστορία, στην οποία εμπλέκεται γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας. Ωστόσο, στην περιγραφή του, δεν ανέφερε το όνομα του ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θα μπορούσε να αποκαλύψει την ταυτότητα του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής, είπε, πως ο επιχειρηματίας, πλήρωνε έναν άνδρα για να τον…χλευάζει και να τον υποτιμά με διάφορους, εξευτελιστικούς τρόπους. Σύμφωνα με τα όσα ιστόρησε στον Γιώργο Λιάγκα, ο συγκεκριμένος άντρας ζούσε κάτω από το όριο της φτώχειας.

Γεωργία Μπίκα: Τελείωσε την κατάθεση της – Σείρα πήρε ο Μάνος Παπαδόπουλος

Ο Γ.Λιάγκας, ανέφερε τα όσα έγιναν στον καλεσμένο της εκπομπής, Ορέστη Τζιόβα, με αφορμή την αναφορά τους στο θέμα του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, από επιφανείς επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ ξέρω περίπτωση πολύ πλούσιου ανθρώπου που πλήρωνε πολλά λεφτά σε κάποιον για να κάνει χαβαλέ μαζί του. Τον είχαν σε ένα σπίτι και τον πλήρωναν, δεν είχε να φάει αυτός. Και έλεγε “τον έσωσα” γιατί του έδινε 2.000 το μήνα. Του πετάγανε μπουγέλα, τον έδεναν σαν σκυλί και γελάγανε. Έλληνας, επιχειρηματίας γνωστός. Τι να πεις… Αυτός ο άνθρωπος θα φερθεί στην γυναίκα και τον φίλο του έτσι»

Να διευκρινίσουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής, είχε ακούσει για το περιστατικό αλλά δεν είχε εμπλακεί σε αυτό.