Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση αποφάσισε να επιστρέψει, αυτή την φορά με την πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» στην οποία θα πρωταγωνιστεί με την Κλέλια Ανδριολάτου.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους Παξούς και η σειρά των μόλις 9 επεισοδίων προγραμματίζεται να προβληθεί αυτή την σεζόν παρά την προσωρινή αναβολή που είχε πάρει.

Χριστόφος Παπακαλιάτης

Το Mega, σκοπεύει να αξιοποιήσει στο έπακρο την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη καθώς έχουν περάσει 12 χρόνια από την τελευταία φορά που υπέγραψε το σενάριο τηλεοπτικής σειράς.

Η επικρατέστερη ημέρα και ώρα προβολής αναμένεται να είναι η Παρασκευή στις 22:00 μετά την σειρά  των Ρέππα-Παπαθανασίου με τίτλο «Μαίρη-Μαίρη-Μαίρη». Με αυτό τον τρόπο οι ιθύνοντες του καναλιού φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα δυνατό τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στην prime time ζώνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A post shared by Mega TV (@megatvcom)

Σε κάθε περίπτωση το κανάλι είναι πολύ αισιόδοξο για την συγκεκριμένη παραγωγή καθώς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι από εκείνους που ξέρουν τι ζητάει το τηλεοπτικό κοινό και στο παρελθόν οι σειρές του γνώρισαν μεγάλη αποδοχή και επιτυχία.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Σασμός: Η Καλλιόπη θα βγει από την φυλακή, παρά την ομολογία της – Ο λόγος που θα αφεθεί ελεύθερη

Βίκυ Καγιά: Επιβεβαιώνει την κόντρα με την Χατζηπαντελή – «Βγήκανε μαχαίρια, βγήκανε ψαλίδια…»

Τάμτα: Η κόρη της Άννυ μεγάλωσε – Ποζάρουν μαζί και μοιάζουν σαν δίδυμες