Ήταν τέτοιες μέρες πριν έναν χρόνο, όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε πεθάνει στο νοσοκομείο και ξεκινούσε να μας απασχολεί η υπόθεση της Πάτρας, με τις τρεις αδερφές που πέθαναν σε διάστημα δύο ετών. Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έμπαιναν σιγά σιγά στο επίκεντρο της συζήτησης, πρώτα ως θύματα της μοίρας και εν συνεχεία ως ύποπτοι. Έναν χρόνο μετά, έχουν γίνει τόσα πολλά που μοιάζει να έχει περάσει μια ολόκληρη ζωή.

Η Πισπιρίγκου είναι στη φυλακή και θα δικαστεί ως μητροκτόνος και για τα τρία κορίτσια, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει σπάσει το κοινό μέτωπο μαζί της και είναι μάρτυρας κατηγορίας και ταυτόχρονα έχει προχωρήσει στα προσωπικά του.

Από πέρσι είχε γίνει γνωστό πως είχε φύγει από την Πάτρα και είχε έρθει στην Αθήνα για να συζήσει με την κοπέλα του, αφού είχε κιόλας απολυθεί από τη δουλειά του μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης. Τώρα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ στο Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί, αφού έχει γίνει πρόταση γάμου και έχει υπάρξει αρραβώνας.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα μετέφερε πως σκοπεύουν να βάλουν μπρος και για ένα παιδάκι.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού».