Αποφασισμένη να γλιτώσει από τον τύραννο άντρα της, η Ιωάννα μιλά στους δημοσιογράφους για την κακοποίηση που υφίσταται εδώ και χρόνια.

Ο κόσμος τής συμπαραστέκεται, όμως ο Άρης σχεδιάζει την εκδίκησή του. Η εκδίκηση απασχολεί και τον Αλέξανδρο, ο οποίος θέλει να βγάλει από τη μέση τον Οδυσσέα.

Η σειρά «Μετά τη φωτιά» προβάλλεται στον ΑΝΤ1 Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00

Μετά τη Φωτιά: Ο Αλέξανδρος πίσω από τη φωτιά;

Ο Οδυσσέας σοκάρει την Ειρήνη όταν της αποκαλύπτει ότι πίσω από τη φωτιά πιθανότατα βρίσκεται ο Αλέξανδρος.

Εκείνη αδυνατεί να πιστέψει ότι ο άντρας που σχεδίαζε να παντρευτεί είναι ικανός για κάτι τέτοιο και είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Όταν ο Οδυσσέας τής προτείνει να τη φιλοξενήσει για να μην είναι μόνη, οι δυο τους γνωρίζονται καλύτερα κι έρχονται ακόμη πιο κοντά.

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα, αποφασισμένη πια να καταγγείλει τον Άρη στην αστυνομία, κάνει μια κίνηση ματ: αποκαλύπτει στους δημοσιογράφους την κακοποίηση που υφίσταται όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα να βρει ανέλπιστους συμμάχους.

Όταν, όμως, επισκέπτεται τον Κώστα για να ζητήσει όσα δικαιωματικά τής ανήκουν, έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Μετά τη Φωτιά: Ο Αλέξανδρος συναντά την Ανθή

Δυσάρεστη είναι η έκπληξη και για τον Αλέξανδρο όταν συναντά για πρώτη φορά την Ανθή, που υποδύεται τη Μάνια.

Εκείνη αδυνατεί να κρύψει την οργή που νιώθει απέναντί του και κινδυνεύει να προδοθεί, τινάζοντας τα πάντα στον αέρα. Παρ’ όλα αυτά, ο Αλέξανδρος δεν υποψιάζεται την πραγματική της ταυτότητα. Θέλοντας να εκδικηθεί τον Οδυσσέα, πηγαίνει στο σπίτι του να τον βρει και να τον απειλήσει.

Μετά τη Φωτιά: Το τίμημα της Ιωάννας

Στο μεταξύ, και παρά τον πόλεμο που δέχεται από τον Άρη, η Ιωάννα αισθάνεται πιο δυνατή από ποτέ. Το κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της είναι πολύ μεγάλο, το ίδιο όμως και το μένος του άντρα της, ο οποίος έχει ήδη ετοιμάσει το επόμενο χτύπημά του.

Βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία όταν εκείνη πηγαίνει στο σπίτι του απαιτώντας να δει την κόρη της με κάθε κόστος. Αυτός συμφωνεί να της τη δώσει για μια μέρα και η Ιωάννα την παίρνει και πηγαίνει στο σπίτι του Νίκου.

Εκεί, όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενε.

Μετά τη φωτιά


Μετά τη Φωτιά: Ο Τάσος παραιτείται από οδηγός του πατέρα της Ειρήνης

Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη προτείνει στον Τάσο, ο οποίος παραιτείται από οδηγός του πατέρα της, να δουλέψει στο σπίτι της Φαίδρας.

Όσο για τον Οδυσσέα, σχεδιάζει ήδη το πώς θα εκδικηθεί τον Αλέξανδρο για το χουνέρι που του έκανε.