Στην χθεσινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», κι ενώ οι δύο παρουσιαστές είχαν καλημερίσει τους τηλεθεατές, η Μαρία Αναστασοπούλου αναγκάστηκε να αποχωρήσει εξαιτίας θετικού τεστ στον κορωνοϊό.

Ο Γιώργος Παπαδάκης στην αρχή διακωμώδησε την απουσία της λέγοντας πως «επέστρεψε στον ΣΚΑΪ» ή «πως το μακιγιάζ δεν ήταν καλό», ωστόσο στη συνέχεια εξήγησε πως η παρουσιάστρια ήταν θετική στον covid, κάνοντας την υπόλοιπη εκπομπή με συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Γρηγοριάδη.

«Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και όλων όσων εργάζονται εδώ. Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορωνοϊό το Μαράκι μας…. Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ και έφυγε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος στη συνέχεια αναρωτήθηκε τι θα γίνει με εκείνους που είχαν έρθει σε επαφή μαζί της.

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη προς Μουτσινά και Τσιμτσιλή: «Έχουν ξεχάσει τι έκανα εγώ το 2008»

Η απάντηση ήρθε σήμερα το πρωί, αφού ήταν η σειρά του Γιώργου Παπαδάκη να μείνει εκτός στούντιο, αφού κι εκείνος βρέθηκε θετικός.

Μιλώντας τηλεφωνικά στην έναρξη της εκπομπής, αφού πείραξε την Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντας πως «Μαράκι, μαζί είμαστε και σε αυτό», ο Γιώργος Παπαδάκης ενημέρωσε πως βρισκόταν στο γραφείο του και πως εκείνη την στιγμή αποχωρούσε για το σπίτι του και ότι θα επιχειρήσει αργότερα να συνδεθεί μέσω Skype για να συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής, όπως έκανε ήδη η Μαρία Αναστασοπούλου από την έναρξη της εκπομπής της Πέμπτης.