Η Στέλλα συναντά στον τάφο της Ασημίνας έναν μυστηριώδη άνδρα, ενώ η Λίνα και η Βάσω φεύγουν για Χανιά. Την ίδια ώρα ο Στελλής προσεγγίζει τον παπα-Γρηγόρη.

Το Ναυάγιο: Ο Μάκης περιμένει μάται τηλέφωνο από τη Λίνα

Η Λίνα και η Βάσω αναχωρούν για τα Χανιά. Ο Μάκης περιμένει εναγωνίως το τηλεφώνημα της Λίνας, που δεν λέει να έρθει.

Όταν χτυπάει επιτέλους το τηλέφωνο, είναι για τον Πέτρο και δεν είναι για καλό. Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να βγει για φαγητό μαζί του αλλά εκείνη δεν νιώθει ακόμα έτοιμη.

Ο Παντελίδης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άγγελου, φροντίζοντας για την μετάθεσή του, αλλά δεν έχει την ίδια τύχη με τον καπετάν-Αντρέα.

Ο Στελής προσεγγίζει τον παπα-Γρηγόρη, αλλά η Λαμπρινή του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Και ενώ μια σύμπτωση οδηγεί τη Στέλλα μπροστά στον τάφο της Ασημίνας και σε έναν μυστηριώδη άντρα, μια άλλη σύμπτωση θα φέρει νέα ανατροπή:

Στην αποθήκη του Λιμενικού μια ξεχασμένη βαλίτσα από το ναυάγιο περιμένει να την αναζητήσουν και κρύβει ένα ένοχο μυστικό.

Το Ναυάγιο: Το δώρο του Μάκη στη Λίνα

Ο Μάκης θα ζητήσει από την Λίνα να γίνουν ζευγάρι, καθώς αισθάνεται πολλά για εκείνη από την πρώτη στιγμή. Εκεί φυσικά και θα δεχθεί καθώς τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Θα συναντήσει τον Μάκη στην Αθήνα και θα ζήσουν ρομαντικές στιγμές.

Επίσης, ο Μάκης θα δωρίσει στη Λίνα το άρωμα που είχαν δημιουργήσει ο Απόστολος και η Ειρήνη.