Ο Νίκος Βέρτης έχασε το δικαστήριο με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα που φτάνουν τις 300.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάει αρκετές φορές στο δικαστήριο, σύμφωνα με «Το Πρωινό». Το Εφετείο Θεσσαλονίκης, τώρα, απέρριψε το αίτημα του Βέρτη, δικαιώνοντας μέχρι στιγμής τον τέως οικονομικό διευθυντή του.

Ακόμα, σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, λέγεται πως έχει ήδη γίνει κατάσχεση σε κάποια αντικείμενα αξίας του Νίκου Βέρτη. Ένα από αυτά ήταν ένας μουσικός εξοπλισμός, που έχει στην κατοχή του και αγγίζει το ποσό των 215.000 ευρώ. Για τις υπόλοιπες 85.000 αναζητούνται περιουσιακά στοιχεία, προκειμένου να κατασχεθούν. O Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, έκανε σχετικές δηλώσεις.

«Αγνοώ την εξέλιξη αυτή, τη νομική, διότι το αστικό μέρος της υπόθεσης δεν το διαχειρίζομαι εγώ. Εγώ χειρίζομαι τα ποινικά μέρη της υπόθεσης. Είχαμε κι ένα δικαστήριο την περασμένη Τρίτη όπου ήταν κατηγορούμενη η πρώην δικηγόρος, η οποία τώρα εκ των υστέρων είναι δικηγόρος της άλλης πλευράς, γι’ αυτό ήταν και κατηγορούμενη για το αδίκημα της απιστίας. Η δίκη αναβλήθηκε μέχρι τις 25/02/022. Ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο από την αρχή μέχρι το τέλος».

https://www.youtube.com/watch?v=XC5SmrR7aIU