Όχι ένας, αλλά δύο τηλεοπτικοί σταθμοί φαίνεται να έχουν «χτυπήσει» την πόρτα της Όλγας Τρέμη ενόψει και των εθνικών εκλογών, οι οποίες – όπως όλα δείχνουν – θα πραγματοποιηθούν στις 9 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έχει δεχθεί πρόταση από το OPEN για ρόλο σχολιάστριας σε δελτία ειδήσεων και τηλεοπτικές εκπομπές του σταθμού κατά την προεκλογική περίοδο, καθώς και για τη συμμετοχή της στην παρουσίαση της βραδιάς της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Η Όλγα Τρέμη, πάντως, πρόσφατα απέρριψε πρόταση του Action 24 για μόνιμη συνεργασία με τον ενημερωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Μελισσίων, με αφορμή τις επικείμενες εκλογές.

Ποια ήταν η τελευταία τηλεοπτική της παρουσία

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία τηλεοπτική παρουσία της Ολγας Τρέμη ήταν στην ΕΡΤ κατά τη σεζόν 2019 – 2020. Μετά το κλείσιμο του παλαιού MEGA, η Όλγα Τρέμη παρουσίαζε στην ΕΡΤ1την ενημερωτική εκπομπή «Δέκα» από τις 18 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και τις 3 Απριλίου 2020.

Στη συνέχεια, η Όλγα Τρέμη υπέβαλε την παραίτησή της για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ στις 13 Απριλίου 2020.