Είναι επίσημο. Η Μαρία Κορινθίου θα εμφανίζεται καθημερινά στο πλάι του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη του Ant1, αντικαθιστώντας την Δούκισσα Νομικού.

Σήμερα, κατά την έναρξη της εκπομπής «Το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε και επίσημα την Μαρία Κορινθίου. Πολλά γράφτηκαν για το ποια θα έπαιρνε την θέση της Δούκισσας, όμως η γνωστή ηθοποιός είναι που πήρε τη θέση και έκανε σήμερα τη λαμπερή της είσοδο.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών της περασμένης Παρασκευής, η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό, ως το νέο μέλος της ομάδας. Ο Γιώργος Λιάγκας την υποδέχτηκε με ενθουσιασμό και με τα καλύτερα λόγια στην έναρξη της εκπομπής.

«Πώς τα φέρνει η ζωή, έχεις περάσει αυτή την πόρτα ως καλεσμένη και τώρα θα είσαι μέλος αυτής της ομάδας» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε φούξια αποχρώσεις, με χαμόγελο η Μαρία Κορινθίου μπήκε στο πλατό και μετά την αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα είπε: «Αισθάνομαι υπέροχα! Να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Είσαι δίδυμος κι έχω μια αγάπη στους διδύμους».

Σημειώνεται ότι οι κουβέντες μεταξύ των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, ενώ οι υπογραφές έπεσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.