Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε στο Πρωινό το πρωί της Δευτέρας ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, αφού ήρθε στην κατοχή του ένα βίντεο από τα αποδυτήρια μπασκετικής ομάδας όπου απεικονίζεται ένας μπασκετμπολίστας να βάζει το χέρι του στις τσέπες των μπουφάν των συμπαικτών του και να παίρνει τα λεφτά τους. Πρόκειται μάλιστα για μπασκετμπολίστα που είναι γνωστός, διεθνής στο παρελθόν και με πέρασμα από μεγάλες ομάδες.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο Πρωινό, ο συγκεκριμένος, αν και έχει πάρει στην καριέρα του μεγάλα συμβόλαια και εξακολουθεί να αμείβεται καλά, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ο δημοσιογράφος άφησε να εννοηθεί πως έχει εθισμό στον τζόγο, κάτι που το γνωρίζουν αρκετοί στα μπασκετικά πηγαδάκια.

Ο συγκεκριμένος μπασκετμπολίστας είχε μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών του, δε μπορούσαν όμως να το αποδείξουν. Γι΄αυτό τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια και τον έπιασαν στα πράσα. Στη συνέχεια του έκαναν μια κουβέντα για το ότι γνωρίζουν τις πράξεις του, όμως δεν έχουν αποφασίσει αν θα προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον του, δεδομένου ότι έχει γυναίκα και παιδί και αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο Γιώργος Λιάγκας στον σχολιασμό του για το περιστατικό, υποστήριξε πως ο μπασκετμπολίστας δεν είναι πως δεν έχει χρήματα, αλλά χαρακτηρίζεται από κλεπτομανία, είναι δηλαδή ψυχικά άρρωστος.