Αυλαία για 15η σεζόν έριξε η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα», την Πέμπτη (06/04), στον ΑΝΤ1, και έτσι ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης αποχαιρέτησαν το κοινό για το καλοκαίρι – πρώτοι-πρώτοι ως είθισται τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε στο κοριτσάκι που φαίνεται στην έναρξη της εκπομπής να επικοινωνήσει μαζί τους αφού μετά από τόσα χρόνια που πρωταγωνιστεί θα έχει γίνει 22 ετών.

«Αυτό το κοριτσάκι στο σήμα που λέει αρχίζει πάλι το «Ράδιο Αρβύλα» αν έχει την καλοσύνη, αν παρακολουθεί ακόμα την εκπομπή, να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας στείλει ένα βίντεο γιατί τώρα θα είναι 20 και μεγαλώνει γερά παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης ενώ αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με τον ίδιο τρόπο.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» αγκαλιάστηκε με τους συνεργάτες του, έφυγαν όλοι μαζί από το πλατό και για τελευταίο πλάνο είδαμε το έδρανό τους.

Επισημαίνεται ότι, τυπικά, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη θα μας πει «καλό καλοκαίρι» την Παρασκευή (07/04) μέσα από την εκπομπή του «Βινυλίου» στον ΑΝΤ1, η οποία θα έχει ως κεντρικό θέμα τα 15 χρόνια πορείας του «Ράδιο Αρβύλα».