Έχουν περάσει κάτι λιγότερο από 8 χρόνια από το τέλος της ταξιδιωτικής εκπομπής που μας σύστησε για τα καλά τους δύο τους. Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης πέρασαν πολλά στην μεταξύ τους σχέση αλλά και τηλεοπτικά από τότε, ο δεύτερος επιχείρησε κάτι αντίστοιχο με μια εκπομπή στο Open, υπήρξε τεράστια σπέκουλα για το τέλος της φιλίας τους, ειδικά στον γάμο του πρώτου, τα ξαναβρήκαν όμως και ανοίγουν πανιά για νέες περιπέτειες.

Το World Party άλλαξε το στάτους για τους παρουσιαστές του, χάρη σε αυτό έγινε ο Σάκης Τανιμανίδης για ένα μεγάλο διάστημα ο πιο περιζήτητος για παρουσίαση στην τηλεόραση, αλλά εκείνος ο κύκλος είχε τελειώσει. Ήρθε η στιγμή να ανοίξει όμως ένας νέος.

Με τον Σάκη να έχει κάνει οικογένεια και να έχει δυο παιδιά μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα, και τον Γιώργο Μαυρίδη να έχει παντρευτεί και να έχει χωρίσει, έχοντας συμμετάσχει και σε ριάλιτι στο ενδιάμεσο, το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για να γίνουν ξανά ντουέτο.

Για το World Party είχε γίνει γνωστό από τον Απρίλιο πως γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στους δύο και κανάλια, με τον ΑΝΤ1 να έχει προτεραιότητα λόγω της συνεργασίας με τον Τανιμανίδη για το Dragon’s Den, και πριν λίγη ώρα ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ανάρτησαν το βίντεο της επιβεβαίωσης, της επιστροφής.

Με μια κοινή τους φωτογραφία από το Μάτσου Πίτσου που είχε σκιστεί, να ενώνεται ξανά από τα χέρια τους, το βίντεο λειτουργεί ως ένα teaser, χωρίς όμως να ενημερώνει για το κανάλι που θα το βλέπουμε από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο ΑΝΤ1 φαίνεται να είναι το κανάλι όπου θα δούμε το World Party, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη σκηνοθεσία.