Ο Σασμός συνεχίζει την επιτυχία του και στον δεύτερο κύκλο, με το twitter να κάνει trend τη σειρά σε κάθε επεισόδιο. Στο χθεσινό δε, οι χρήστες έδωσαν ρέστα μετά από σκηνή της Αργυρούς που παρατηρούσε φωτογραφίες της Στέλλας στα social media.

Κι αυτό συνέβη μετά από το προηγούμενο επεισόδιο, όπου η Αργυρώ και ο Σταύρος έπεσαν πάνω στον Αστέρη και τη Στέλλα που είχαν βγει για φαγητό, με την πρώτη να νιώθει έντονη ζήλεια για την τελευταία. Η Στέλλα ήταν η πρώην του Αστέρη, ωστόσο πλέον η σχέση τους έχει γίνει φιλική.

Διαβάστε ακόμη: Maestro: Υπόκλιση στην Μαρία Καβογιάννη για την ερμηνεία στην σκηνή ξυλοδαρμού – «Ιέρεια της υποκριτικής»

Παρόλα αυτά, η Αργυρώ που ακόμα δεν τον έχει ξεπεράσει, νιώθει πως οι δυο τους έχουν κάτι παραπάνω. Χθες, λοιπόν, οι τηλεθεατές είδαν την Αργυρώ να ψάχνει το προφίλ της Στέλλας στο Facebook και να βρίσκει δικαιολογία όταν ο Σταύρος αναρωτιέται τι συμβαίνει.

Η κίνηση αυτή έκανε πολλούς να ταυτιστούν, μιας και όλοι λίγο πολύ έχουμε μπει να ψάξουμε στα social είτε τον/την νυν είτε τον/την πρώην του ατόμου που μας ενδιαφέρει.