Tα γυρίσματα της 2ης σεζόν επιτυχημένες σειράς του Alpha «Σασμός» έχουν ξεκινήσει. Η νέα σεζόν επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις με νέα πρόσωπα να προστίθενται, και με τους «παλιούς» να επιστρέφουν στις τηλεοπτικές οθόνες μας μέσα από τους ρόλους που αγαπήσαμε. Οι ηθοποιοί δεν διστάζουν να δημοσιεύουν στα social media στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, κάνοντας εν μέρει spoiler.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ο Μαθιός και η Βασιλική συναντήθηκαν για πρώτη φορά ως νύφη και γαμπρός στο αστυνομικό τμήμα, αφού ο άντρας συνελήφθη για το φόνο του γιατρού. Ακόμα σε δημοσίευση του Τιμόθεου Θάνου αποκαλύφθηκε ένας νέος ρόλος που θα δούμε την επόμενη σεζόν, ο Λάζαρος.

Σασμός Λάζαρος

Θα είναι ξάδερφος της οικογένειας Βρουλάκη και θα αναζητάει μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια δικαίωση για τον φόνο του Άγγελου. Ο Τιμόθεος Θάνος και ο Νίκος Τσολερίδης, ο τηλεοπτικός «Τηλέμαχος», έκαναν αναρτήσεις από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν. Ακόμα, ο Στέλιος Μάινας στο ρόλο του Παύλου Βρουλάκη, η Γιώτα Φέστα ως πρώην σύζυγός του, και ο Γιώργος Γεροντιδάκης από τις Άγριες Μέλισσες που θα ενσαρκώσει έναν αστυνομικό, μπαίνουν στο καστ της σειράς.

Άλλωστε, ο Σπύρος Πετρουλάκης είχε αναφέρει ότι θα δούμε νέα πρόσωπα στα επεισόδια της σεζόν, που θα δημιουργήσουν νέες ιστορίες και μπλεξίματα. Η Στέλλα θα γνωρίσει έναν νέο έρωτα, ο Νικηφόρος θα ανακαλύψει τον φονιά του πατέρα του, και ο Αστέρης για τη δολοφονία που διέπραξε ο Μαθιός. Η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια και θα μάθει ποιος ήταν ο πραγματικός δότης, ενώ ο Σταύρος θα επιστρέψει στα Γιάννενα, βάζοντας τέλος στον γάμο τους.

Ακόμα ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής δε θα πραγματοποιηθεί και οι δυο τους θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προβλήματα. Γενικά θα υπάρξουν ανακατατάξεις και ανατροπές στην σειρά, ενώ πολλοί χαρακτήρες αναμένεται να αφήσουν την τελευταία τους πνοή. Ίσως αυτές οι σκηνές να είναι οι πιο συγκινητικές που θα δούμε στην σειρά, καθώς αγαπημένοι βασικοί ηθοποιοί της σειράς μας αποχαιρετούν στη νέα σεζόν.

Η σειρά «Σασμός» έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στις οθόνες μας στις 29 Σεπτεμβρίου, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

GNTM 5: Παίκτρια 47 χρονών και η κόρη της ανάμεσα στα 21 μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι

Super Influencer: Ένα premium ντοκιμαντέρ reality στο ΑΝΤ1+ για 6 νέους πρωταγωνιστές των social media

Μαίρη Βιτινάρος – Χρήστος Μπίρμπας: Ποιοι είναι οι δύο νέοι coaches του GNTM