Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στο χθεσινό επεισόδιο του «Σασμού». Είδαμε τον Αντώνη να ανακρίνει την Καλλιόπη, η οποία επέμενε πως αυτή σκότωσε τον Άγγελο. Ωστόσο όλοι πίστευαν ότι η Καλλιόπη έλεγε ψέματα για να σώσει τον γιο της, Μαθιό, αν κι η ομολογία της ταίριαξε με το πώς έγινε ο φόνος.

Παρά την ομολογία της, οι χρήστες του Twitter δεν φαίνεται να πείστηκαν. Έκαναν τα δικά τους σενάρια και προέβαλαν τις δικές τους εκδοχές μέσα από διάφορα tweets. Σύμφωνα λοιπόν με αυτούς, η Καλλιόπη τραυμάτισε αρχικά τον Άγγελο. Ο δολοφόνος όμως ήταν ο Κώστας.

Στα επόμενα επεισόδια φαίνεται ότι ούτε ο Αστέρης δε μπορεί να αποδεχτεί ότι η μητέρα του είναι μία φόνισσα και μάλιστα του Άγγελου. Ανακοινώνει τότε στον Μαθιό ότι δεν έχει καμία πρόθεση να βοηθήσει τη μητέρα του.

Στο χθεσινό επεισόδιο επίσης οι χρήστες του Twitter παρατήρησαν ένα λάθος του σκηνοθέτη, το οποίο σχολιάστηκε αρκετά. Συγκεκριμένα περνάει το ίδιο κορίτσι όταν μιλάει η Αργυρώ με το Σταύρο, και όταν προχωράει ο Στέλιος Μάινας. Μπορεί να μην το είδατε, αλλά τώρα που το παρατηρείτε καλύτερα μιλάμε για μια μεγάλη γκάφα.

Σασμός

Σασμός