Οι τηλεοπτικοί σταθμοί από την Τετάρτη (01/03) έχουν προχωρήσει σε μεταβολές του προγράμματός τους, αναβάλλοντας τη μετάδοση σειρών ή ριάλιτι και δίνοντας χώρο στην ενημέρωση προκειμένου να καλύψουν ειδησεογραφικά τις εξελίξεις από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Έτσι, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην μεταδώσει, την Τετάρτη (01/03), νέο επεισόδιο του «Survivor All Star» με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιανό, κάτι που ισχύει και για την Πέμπτη (02/03). Παρ’ όλα αυτά, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, το κανάλι του Φαλήρου θα μεταδώσει καινούργιο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, το Σάββατο (04/03), στις 21:00 για να μάθουμε και ποιος/-α αποχωρεί.

Ως εκ τούτου, από αυτή την τηλεοπτική «καραμπόλα» προκύπτει θέμα με το «The Voice», το οποίο προβάλλεται κάθε Σαββατόβραδο, με παρουσιάστρια των live σόου τη Φαίη Σκορδά, κριτές τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πάνο Μουζουράκη. Στα backstage βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Τα live σόου του «The Voice» αναμένεται να επιστρέψουν στις οθόνες μας την επόμενη εβδομάδα, τόσο την Παρασκευή 10 όσο και το Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 21:00. Άλλωστε, υπενθυμίζεται πως ο ΣΚΑΪ έχει αναβάλει, από την Τετάρτη (01/03), τις ψυχαγωγικές εκπομπές «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και «My Style Rocks» με την Κατερίνα Καραβάτου και κριτές τους Στέλιο Κουδουνάρη, Δημήτρη Σκουλό και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Φωτογραφία κειμένου: ΣΚΑΪ