Την ώρα που τα υπόλοιπα κανάλια παρουσιάζουν το νέο τους πρόγραμμα που κυριαρχούν οι σειρές, στον ΣΚΑΪ επέλεξαν να μπουν δυναμικά στην τηλεοπτική «μάχη» με αυτό που γνωρίζουν να κάνουν καλά και να καθηλώνουν τους τηλεθεατές στη μικρή οθόνη: ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια που όπως και να το κάνεις λειτουργούν ως αποφόρτιση για το τηλεοπτικό κοινό και προσφέρουν άφθονο θέαμα (έχει να γίνει μαλλιοτράβηγμα και φέτος!).

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η διοίκηση του καναλιού άλλωστε φροντίζουν με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν να είναι όλα άψογα, για άφθονη τηλεοπτική απόλαυση.

Το Intronews.gr έμαθε το πλάνο και σας το παρουσιάζουμε για να προετοιμαστείτε… Παρ’ τε ποπκόρν και πιάστε θέση απέναντι από την tv!

ΣΚΑΪ: Τα καλύτερα τηλεπαιχνίδια είναι εδώ

Still Standing

Ένα παιχνίδι γνώσεων στο οποίο οι παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν σκληρούς αντίπαλους, αλλά αν καταφέρουν να τους νικήσουν θα κερδίσουν ως έπαθλο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Φυσικά παρουσιαστής ο μετρ του είδους Χρήστος Φερεντίνος!

Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου

Γνωστό και αγαπημένο, συνεχίζεται και φέτος με τον Μάρκο Σεφερλή να κρατάει την… κουτάλα και να ξεκινάει η «μάχη» της κουζίνας, για να δούμε ποιανού η μαμά μαγειρεύει τελικά καλύτερα. (Νομίζω… η δική μου φυσικά).

My Style Rocks

Το… basic παιχνίδι μόδας, με άφθονο layering, φαντασία στο styling και φυσικά ίντριγκες, δάκρυα και μπηχτές… Α και την Κατερίνα Καραβάτου πιο κομψή από ποτέ στην παρουσίαση. (Ναι το βλέπουμε μωρέ…).

Happy Traveler: Έφαγα τον κόσμο να σ’ αναζητάω… Πού είσαι;

Ο Ευτύχης Μπλέτσας τρώγοντας μπισκοτάκια ταξιδεύει ανά τον κόσμο σε ένα διασκεδαστικό ταξιδιωτικό παιχνίδι και φυσικά νοερά ταξιδεύουμε και εμείς μαζί του τρώγοντας τα δικά μας μπισκοτάκια.

ΣΚΑΪ: Τα ριάλιτι… Το βαρύ πυροβολικό

Survivor

Ο ΣΚΑΪ «σκοράρει» με ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια για τη νέα σεζόν

To αγαπημένο ριάλιτι πείνας, αθλημάτων και της απόλυτης ίντριγκας επαναπροσδιορίζεται φέτος και επιστρέφει χωρίς celebrities (καιρός ήταν…) αλλά με ανθρώπους της διπλανής πόρτας που δεν τους γνωρίζουμε, αλλά θα τους μάθουμε καλά προσεχώς, μιας και θα προβληθεί στο πρώτο μισό της σεζόν.

Tempting Fortune

Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν γίνει τόσες δηλώσεις συμμετοχής για το συγκεκριμένο concept που και στον ΣΚΑΪ δεν το περίμεναν να υπάρχει τόση ανταπόκριση… Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με άφθονες προκλήσεις και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο τιμόνι της παρουσίασης.

12 διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν ένα απαιτητικό ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή τους 300.000 ευρώ. Θα προχωρήσουν βήμα βήμα και θα συναντήσουν παγίδες και δυσκολίες, που θα τους ωθήσουν στα όριά τους.

Κυρίως θα αντιμετωπίσουν ελκυστικούς πειρασμούς, τους οποίους μπορούν να «αγοράσουν» αλλά θα τους… στοιχίσουν ακριβά. Οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν, να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και να αποφύγουν τη λάθος απόφαση. Θα υποκύψουν στον πειρασμό ή θα αντισταθούν;

Voice

Αγαπημένο καλλιτεχνικού τύπου ριάλιτι με τη συνταγή της επιτυχίας στο… μικρόφωνο και υπέροχες φωνές που βρήκαν το δρόμο τους για καριέρα στο τραγούδι.

Φέτος θα το δούμε ανανεωμένο με ολοκαίνουργια κριτική επιτροπή και ακούμε και κάποια ονόματα (έχει κάνει συναντήσεις και ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί μαζί τους και βλέπει και άλλους) που αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, εμείς θα τα αναφέρουμε για να είναι πιο πλήρες το ρεπορτάζ (ο αρχισυντάκτης απαιτεί πληρότητα σε αυτά τα θέματα, καταλαβαίνετε): Μαρίνα Σάτι, Γιώργος Μαζωνάκης και Σάκης Ρουβάς και κάτι μας λέει -αν ισχύει αυτή σύνθεση- ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον και σε αυτό το κομμάτι.

Συζήτηση για την κριτική επιτροπή είχε κάνει και ο Χρήστος Μάστορας αλλά λόγω φόρτου υποχρεώσεων δεν ευόδωσε.

Exatlon

Ο ΣΚΑΪ «σκοράρει» με ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια για τη νέα σεζόν

Ένα απαιτητικό ριάλιτι που προορίζεται για το β’ μισό της σεζόν και λέμε απαιτητικό γιατί για να αντεπεξέλθει ο παίκτης στις δοκιμασίες χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση και ενασχόληση με κάποιο τρόπο με τον αθλητισμό.

Στον Άγιο Δομίνικο σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη κατασκευαστεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά πλατό για να δράσουν οι παίκτες μέσα σε αυτό με στίβους μάχης και άλλα υπέροχα στάδια (θα μας πέσουν τα σαγόνια όταν δούμε αυτή την υπερπαραγωγή, σας προειδοποιούμε) και φυσικά η επιλογή των παικτών θα γίνει με πολλή προσοχή για να είναι εξίσου εντυπωσιακό και το σόου.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα βγει στο α’ μισό της σεζόν το ριάλιτι, η αναζήτηση του όσο καλύτερου τιμ για συμμετοχή. Σε αναμονή λοιπόν…

Cash Kitchen

Σε αυτό το ριάλιτι θα βγουν…μαχαίρια (για μαγειρική μιλάμε) και θα παίξει και χρήμα (το λέει και ο τίτλος). Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι του Έκτορα Μποτρίνι που λέγεται ότι έχει «κλειδώσει» για να είναι ο ένας εκ των δύο κριτών, του Δημήτρη Κατριβέση και για την παρουσίαση ο Κρατερός Κατσούλης.

12 παίκτες θα διαγωνιστούν με «όπλο» το μαγειρικό τους ταλέντο για να κερδίσουν τους κριτές, τον παρουσιαστή και όλους εμάς. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί πότε θα ξεκινήσει η προβολή… Κάτι για Οκτώβρη ακούγεται, αλλά το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε, γιατί εκεί θα μπουν οι κατσαρόλες όταν έρθει η ώρα.