Μία από τις πιο διαρκείς «διαμάχες» της ελληνικής showbiz είναι ανάμεσα στον trapper Snik και την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη.

Τελευταίο «επεισόδιο» στο beef των δύο είναι οι πρόσφατες δηλώσεις του Snik όπου αναφέρθηκε άμεσα στην παρουσιάστρια λέγοντας ότι «του είναι αντιπαθέστατη». Ακόμη, μιλώντας της στο πληθυντικό, την παρότρυνε να «καθίσει στα αυγά» της.

Η κίνηση αυτή έγινε αφού η παρουσιάστρια υπονόησε στην εκπομπή της ότι ο Snik έδωσε λεφτά σε άπορο άνθρωπο για το «θεαθήναι» καθώς βιντεοσκόπησε το όλο σκηνικό. «Το 5οάρικο μπορούμε να το δώσουμε και όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό», είπε.

Ωστόσο, οι κακές σχέσεις των δύο προσώπων δεν είναι κάτι καινούριο. Εδώ και σχεδόν έναν χρόνο κάνουν ο ένας αιχμηρές δηλώσεις για τον άλλον.

Η αντιπάθεια και της Ελεονώρας προς τον Snik και του Snik προς την Ελεονώρα, είναι φανερή.

Η πρώτη που εξέφρασε τα αρνητικά της συναισθήματα, ήταν η 43χρονη παρουσιάστρια. Όταν ο Snik, πίσω στον Ιανουάριο είχε κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι, το οποίοι πολλοί δημοσιογράφοι, ανάμεσά τους και η Μελέτη, είχαν χαρακτηρίσει ως «σεξιστικό».

Ο Snik με την σειρά του έκανε μία ανάρτηση που χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους ως «σκουπίδια» για να απαντήσει η παρουσιάστρια πως

«Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια», λέει η Ελεονώρα Μελέτη, αναφερόμενη στην μουσική που εκπροσωπεί ο 35χρονος.

Λίγους μήνες μετά, όταν ο Snik είχε αποκαλέσει την σύντροφό του στα social media «πατσαβούρα», τότε η Ελεονώρα έβαλε ξανά τα πυρά της προς τον ράπερ με αφορμή τον σεξισμό που επιδεικνύει στον δημόσιό του λόγο αλλά και μέσω των στίχων του.

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε πως τον Snik «από χιούμορ τον παίζουμε. Αυτό δεν είναι τίποτα που είπε στο κορίτσι, έχεις ακούσει τους στίχους τι λένε για τα κορίτσια; Θα σταθείς εσύ σε αυτή τη λέξη; Δες που έχουν τη γυναίκα στα τραγούδια τους μέσα για να καταλάβεις».

Τέλος, όταν είχε γίνει το περιβόητο περιστατικό ξυλοδαρμού στα Mad Awards 2022 μεταξύ του Light και του Snik, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως: «Αυτά τα παιδάκια δεν τα ξέραμε καν μέχρι να τα πιάσει η τηλεόραση».

Ωστόσο, η ίδια η παρουσιάστρια έχει συμβάλλει μέσω της εκπομπής της στην προβολή των τράπερ και συγκεκριμένα του Snik, με τις τόσες φορές που έχει αναφερθεί στο πρόσωπό του.

Θα τα «βρουν» οι δύο τους; Χλωμό φαίνεται, καθώς το «beef» αναζωπυρώνεται σε κάθε ευκαιρία.