Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας ο Στέλιος Ρόκκος, δύο 24ωρα μετά το έμφραγμα που έπαθε, καθώς βρισκόταν στη Λήμνο, τον μόνιμο τόπο διαμονής του όταν δεν έχει δουλειές στην πρωτεύουσα.

Ο τραγουδιστής ένιωσε το βράδυ του Σαββάτου μια έντονη αδιαθεσία και η σύζυγός του τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λήμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει πάθει έμφραγμα του μυοκαρδίου και κινητοποίησαν τον μηχανισμό αεροδιακομιδής του στην Αθήνα, όπου παραμένει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, με την κατάστασή του να είναι σταθερή, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Χρηστίδου.

Ο ίδιος ο Στέλιος Ρόκκος έστειλε το μήνυμα του μετά από αυτή την περιπέτεια και ευχαρίστησε όλους όσοι του έστειλαν μήνυμα για να του ευχηθούν καλή ανάρρωση και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που τον φρόντισε και πρόλαβε τα χειρότερα.
«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος. Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους.

Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους. Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο τι προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ».

Στέλιος Ρόκκος

Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη θα διακοπούν για το επόμενο διάστημα.